Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei tabas laupäeval poolsada alkoholi tarvitanud juhti (2016-04-12 15:43:19)


Laupäeval, 9. aprillil tabasid politseinikud üle-eestilisel puhumisreidil poolsada alkoholi tarvitanud roolikeerajat.

Rikkumiselt tabatud juhtidest enamik olid sõiduautojuhid. PPA juhtivkorrakaitseametnik Riho Tänaku sõnul ei ole joobes juhtide arv langenud. "Inimesed ülehindavad keha võimet alkoholi töödelda ning istuvad auto rooli, kui alkohol ei ole organismist kadunud ja nende reaktsioon on aeglasem," ütles Tänak.

Politseinikud avastasid ka kaks alkoholi tarvitanud mootorratturit ja kaks jalgratturit. "Liikluses osaleb soojemate ilmadega üha rohkem kaherattalisi. Lisaks sellele, et autojuhid peavad arvestama vähem kaitstud kaasliiklejatega, tuleb nii mootorratturitel kui ka jalgratturitel endil liiklusreeglitest kinni pidada. Ka jalgrattur on juht ega tohi olla joobes," rõhutas Tänak.

Harjumaal kõrvaldati liiklusest 14 juhti, kellest kolme puhul alustati kriminaalmenetlust. Lääne-Eestis tabatud kümnest juhist alustati kolme suhtes kriminaalmenetlust. Ida prefektuuris avastati kontrolli käigus üheksa ning Lõuna-Eestis 17 joobes juhti, sealhulgas üks rattur.

Tänavu on joobes juhi süül juhtunud 30 liiklusõnnetust, milles on vigastada saanud üle poolesaja inimese. Kokku on politsei avastanud ligi 2000 alkoholi tarvitanu juhti, kellest üle 700 osas alustati kriminaalmenetlust.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.