Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu ootab linlasi heakorratalgutele (2016-04-15 00:33:12)


Tartu linn kutsub sel kevadel juba 19. korda kõiki vabatahtlikke osalema traditsiooniks saanud heakorratalgutel, mis kestavad 25. aprillist 7. maini.


Talgutel korrastatakse Tartu linna territooriumil olevaid linnale ja riigile kuuluvaid reformimata alasid, millel puuduvad kasutajad ja hoolduslepingud.

Talgutele saab registreeruda telefonil 503 7215. Talgute eestvedaja, linnamajanduse osakonna linnapuhastuse peaspetsialisti Madis Tammeoru sõnul on talgutele registreerumine aktiivselt käima läinud ja juba on end kirja pannud üle 600 inimese.

Igale talguseltskonnale antakse jõukohane objekt ja lepitakse kokku tööde aeg. Linnavalitsuse poolt on töövahendid ning jäätmete äravedu. "Pakume talgulistele ka kehakinnitust ja tublimaid talgulisi ootavad ka auhinnad," lisas Tammeorg.

Linnavalitsus ootab tartlasi ka oma koduümbrusi korrastama ja tuletab meelde mõningaid põhimõtteid.

Tartu jäätmejaamadesse (Turu 49 ja Jaama 72c) saab tasuta anda vanapaberit, vanametalli, pakendij äätmeid, elektroonikaromusid (vanad telerid, külmikud jms), suuremõõtmelisi esemeid (nt vana mööbel) ja ohtlikke jäätmeid. Tasu eest võetakse vastu ka suuremõõtmelisi ehitusjäätmeid (vanad aknad, WC-potid jms), biolagunevaid aiajäätmeid ja eterniiti.

Turu 49 jäätmejaam on avatud E-R 10-18 ja L, P 10-16.
Jaama 72c asuv jäätmejaam on avatud E-R 10-18 ja L, P 10-16.
Jäätmejaamad on suletud riiklikel pühadel.

Vanu rehve
saab tasuta ära anda Jaama 72c jäätmejaamas ja AS-s Kuusakoski (Teguri 53).

Tartu Taaskasutuskeskus
(Puiestee 114 hoovis) võtab vastu majapidamises mittevajalikke kasutuskõlblikke esemeid (välja arvatud riided ja jalan õud). Keskusest saab tellida transporti. Avatud E-R 10-18, L 9-15. Veovõimalus. Tel 5344 7403 ja 5388 7121.

Tartu Majaomanike Ühingu Korduvkasutuskeskus
(Jaamamõisa 30) võtab vastu mööblit, elektri- ja gaasipliite, pesu- ja õmblusmasinaid, nõusid, hobivahendeid, raamatuid, mänguasju jne (v.a riided). Keskusest saab tellida ka transporti. Avatud T-R 11-18, L 10-15. Info ja registreerimine 553 6111.

Tartu Uuskasutuskeskus
(Riia 11) võtab vastu ning suunab uuesti ringlusesse koduses majapidamises üle jäävad esemed (mööbel, toimiv tehnika, aksessuaarid, hobivahendid, raamatud, mänguasjad, nõud jne) ning puhtad, terved kasutamiskõlblikud riided ja jalanõud.
Uuskasutuskeskusest saab tellida ka transporti. Avatud E-R 10-18, L 10-16. Tel 5553 0288, e-mail: tartu@uuskasutus.ee

Tartu heakorratelefon 1789
ootab igal ajal teateid probleemidest linnakeskkonnas (tänavaaukudest, katkistest liiklusmärkidest, tänavavalgustitest jm). Infot saab edastada e-kirjaga aadressil 1789@tartu.ee või kodulehe aadressil
www.tartu.ee/1789.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.