Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Metsaühistu® ja kütusefirma AS Olerex sõlmisid koostööleppe (2016-04-19 15:06:54)


Läänemaa Metsaühistu buss Olerexi tanklas. Pildi autor: Metsaühistu 

Metsaühistu® ja kütusefirma AS Olerex sõlmisid koostööleppe, mis annab võimaluse erametsaomanikel kokku hoida oma kulusid nii metsade majandamisel kui igapäevaelus. Pakutav soodustus laieneb lisaks kõikidele kütuseliikidele ka teistele AS Olerexi tanklates pakutavatele teenustele ja toodetele.

Koostööleppe sõlminud Metsaühistu® kaubamärgi hoidja Keskühistu Eramets juhatuse liikme Tarmo Leesi sõnul osutus erinevate pakkumiste vahel valides metsaühistutele sobivaimaks koostööpartneriks eestimaine kütusefirma AS Olerex . "Arvestasime kummagi poole huvidega. Mõlema organisatsiooni väärtushinnangute puhul näeme suurt ühisosa -tegemist on sotsiaalselt vastutustundlike ettevõtetega, kes soovivad kaasa aidata ühiskonna arengule läbi keskkonnasäästliku käitumise. Nii kütusefirma kui metsaühistud peavad oluliseks sarnaseid põhiväärtusi, olles oma tegevustes ausad, seadusekuulekad, täites oma lubadusi ning käitudes eetiliselt," rääkis Lees.

Ta lisas, et metsaühistutel ning AS Olerexil on sarnasusi veelgi. "Austus koostööpartnerite vastu ja seadusekuulekas käitumine on mõlemale organisatsioonile iseenesestmõistetavalt omased. Mõlemad on orienteeritud tulemustele ja mis peamine- esikohal on alati oma liikmete ja klientide huvid. Ütleb ju meie visioongi, et Metsaühistu® on metsaomaniku esimene valik, mistahes metsanduslikes küsimustes." Leesi sõnul on oluline ka see, et nii nagu Eesti metsaühistudki, katavad Olerexi kaubamärki kandvad tanklad Eestit ühtlaselt ning on esindatud ka maapiirkondades.

Keskühistu Eramets on 2009. aastal metsaühistute poolt asutatud suurim erametsaomanike majanduskoostöö ühendus, kelle liikmeteks on Eesti eri piirkondades tegutsevat 11 metsaühistut. "Kõigi Eesti metsaühistute liikmeskondadesse kuuluvast pisut rohkem kui 10 tuhandest erametsaomanikust kuulub üle poole Keskühistu Eramets moodustavatesse ning ühendusega tihedat koostööd tegevatesse metsaühistutesse," selgitas Tarmo Lees.

AS Olerex on 1994. aastal asutatud Eesti kütusefirma, kelle müügivõrku kuulub tänaseks juba 80 täisteenindusjaama ja kiirtanklat üle Eesti. AS Olerex kuulub Eesti suurimate kütuse jaemüüjate hulka ning annab tööd enam kui 600 inimesele.


Infot koostööleppest tulenevate soodustuste ning kliendiprogrammiga liitumise kohta saavad metsaomanikud oma metsaühistust.

Allikas: Keskühistu Eramets 19.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.