Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lillefestival 2016 (2016-04-20 10:07:25)

20. mail avatakse kaheksas rahvusvaheline Tallinna lillefestival Tornide väljaku pargis.

Kuu aja pärast võivad kõik lille- ja muusikasõbrad sammud taas Tornide väljaku poole seada. Alates 17. maist kuni 20. mai keskpäevani on kõigil 2016. aasta lillefestivali osalejatel võimalus oma teemaaiad luua. 20. mai õhtuks, kui toimub festivali ametlik avamine, peavad juba aiad olemas valmis kõigile huvilistele vaatamiseks oma esimeses elufaasis.
 
Aedade teemadeks on sellel aastal “Kired aias” ja “Terrassiaed”. Osalejaid on kokku 31 ja nendest välisosalejaid neli, kes tulevad Ungarist, Lätist, Soomest ja Saksamaalt.
 
2016. aasta aedade rajamise ürituse teeb eriliseks sihtasutuse Innove ja Luua Metsanduskooli korraldatav “Maastikuehitaja 2016” kutsemeistrivõistlus, mis toimub 18.-20. mail samuti Tornide väljakul. Maastikuehituse kutsemeistrivõistlus on mõeldud noortele, kes õpivad vastavat eriala kutseõppeasutuses. Võistluse eesmärgiks on populariseerida maastikuehituse valdkonna õpet ning anda võimalus noortele oma oskuste võrdlemiseks.
 
20. mai õhtul kell 17.00 avatakse kontserdiga festival. Õhtul astub üle Curly Strings, kes kindlasti toob suve südamesse kõigile festivali külalistele. Kultuuriprogramm festivalil jätkub läbi suve ning juba juuni kuus on võimalik kuulata Maarjat, juulis Kõrsikuid ning festivali lõpetamisel 26. augustil annab kontserdi Jaan Sööt.
 
Õhtune programm on kõigile tasuta.
 
Allikas: Kadrioru Pargi 20.04.2016 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.