Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PPA ja Kaitseliit harjutavad ühisõppusel "Kährik" objektikaitset relvastatud rünnaku korral (2016-04-22 07:14:32)


Täna harjutab PPA koos Kaitseliiduga Paldiskis Pakri poolsaare tipus hoone kaitsmist relvastatud ründe korral.

Põhja prefektuuri kriisireguleerija Rainer Koori sõnul mängitakse ühisõppusel Paldiskis läbi riiklikult tähtsa objekti tugevdatud kaitse alla võtmine ja seda koos vastutegevusega. "Samuti harjutame maastikuotsingu korraldamist ja relvastatud kurjategijate kinnipidamist koostöös teiste ametkondadega ülimalt ajakriitilises olukorras, kus võib tekkida ka pantvangikriis," selgitab Koor.

Õppuse stsenaarium haakub laupäeval samuti Paldiskis toimuva Kaitseliidu Põhja maakaitseringkonna õppusega "HUNT 2016". Siis harjutavad Kaitseliidu sisekaitse- ja lahingkompaniid kaitse-ja viivituslahingut pataljoni raamistikus.

Reedel, ajavahemikul kell 11.30-17 suletakse õppuse tõttu liikluseks Pakri põhjatippu viiv teelõik ning politsei palub inimestel vältida kogu Parki tuletorni ümbrust. Õppuse ajal kasutatakse lõhkekehade imitatsioone ja paukpadruneid ning piirkonnas liigub tavapärasest enam kaitseliitlasi ja politseinikke. Seetõttu palub politsei harjutuspaiga läheduses liikuvatelt inimestelt ja kohalikelt elanikelt mõistvat suhtumist.

Õppusel osalevad Põhja prefektuuri kiirreageerimistalitus, vanglateenistuse relvastatud üksus ning Kaitseliidu Tallinna, Harju ja Rapla maleva liikmed. Kaitseliit ja PPA korraldavad analoogseid õppusi igal aastal, et tugevdada asutuste koostöövõimet ja infoliikumist kriisiolukorras.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.