Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-04-27 17:34:28)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 2 avaliku korra rasket rikkumist, üks röövimine ning 28 varavastast kuritegu, sealhulgas 17 vargust. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 21 alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkojoobes juht. Kokku registreeriti 258 väärtegu. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu ning registreeriti 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

26. aprillil teatati , et Õismäe teel varastati jõudu ja vägivalda kasutades 70-aastaselt naiselt käekott. Vargusega tekitatud materiaalne kahju on 110 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

26. aprillil teatati, et Kadaka teel lasid tundmatud isikud 52-aastasele mehele gaasi näkku.

26. aprillil teatati, et Endla tänava baari ees löödi 46-aastast naist.

Vargus

26. aprillil teatati, et Sõpruse puiestee korterisse murti sisse ja varastati ehteid ning rahamünte. Vargusega tekitatud kahju on 5500 eurot.

Omavoliline sissetung

26. aprillil teatati, et Purde tänava eramusse on sisse murtud, kuid midagi varastatud ei ole.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. aprillil teatati, et Maardu linnas Stardi tänava korteris löödi peretüli käigus 46-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe.

26. aprillil teatati, et Kose-Uuemõisa alevikus Välja tänava korteris tekitati peretüli käigus füüsilisi vigastusi 18-aastasele naisele.

Vargus

26. aprillil teatati, et Anija vallas Linnakse küla territooriumilt varastati ekskavaatori akud. Kahju on vähemalt 300 eurot.

Juhtum piiril

26. aprillil saabus Tallinna piiripunkti lennuga Istanbulist 1963. aastal sündinud Ukraina kodanik, kelle ütlused kavandatava reisi eesmärgi ja tingimuste kohta ei olnud usaldusväärsed. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning talle väljastatud Eesti Vabariigi Schengeni viisa tunnistati kehtetuks. Kuni Eestist lahkumiseni viibib ta Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. aprillil teatati politseile, et Haaslava vallas Roiu aleviku talumajas ründas 24-aastane naine tuttavat 22-aastast naist. Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis.

Juhtumid piiril

26. aprillil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale veok Renault, mida juhtis 43-aastane mees. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et haagise registreerimistunnistusel olev VIN-kood ei ühti haagisel oleva VIN-koodiga. Haagis suunati täiendavaks kontrolliks tolliplatsile. Mees koos veokiga suundus tagasi Eestisse.

26. aprillil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Volvo, mida juhtis 27-aastane mees. Kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid sõiduki sõidumeeriku anduri pealt selle tööd häiriva magneti. Sõiduki juhile määrati rahatrahv.

26. aprillil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Audi, mida juhtis 33-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et selle tehasetähis on manipuleerimistunnustega. Sõiduk paigutati täiendavaks kontrolliks piiripunkti territooriumile. Sõiduki juht lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

26. aprillil teatati, et Sõmeru vallas Aluvere külas varastati ajutise liikluskorralduse fooride seest kaks akut. Kahju on 340 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. aprillil teatati, et Narva-Jõesuus Pargi tänaval löödi 45-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

26. aprillil löödi Kohtla-Järvel Lehola tänaval asuvas kaupluses 53-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

26. aprillil teatati, et Kiviõlis Männiku tänaval murti sisse garaaži ja varastati motoroller ning jalgratas. Kahju on 1200 eurot.

26. aprillil teatati, et Kohtla-Järvel Keemikute tänaval varastati suvemaja aiast 27 meetrit kaablit, viis tihumeetrit puid, kaks 200-liitrist tünni ja kaks aknaklaasi. Kahju on 365 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.