Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-04-28 15:18:24)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (eluruumidest 7, sõidukitest 5). Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 224. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 1 isik ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

27. aprillil teatati, et Narva maantee korteris löödi peretüli käigus 28-aastast naist.

27. aprillil teatati, et Linnamäe tee korteris löödi peretüli käigus 32-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 46-aastase mehe.

Vargused

27. aprillil teatati, et Estonia puiesteel asuvas asutuse garderoobist varastati seljakott, milles oli mobiiltelefon, dokumendid, kõrvaklapid ja riided. Hiljem leiti kott üles, kuid mobiiltelefon oli endiselt kadunud. Vargusega tekitatud kahju on 1040 eurot.

27. aprillil teatati, et Kivila tänava korterisse murti sisse ja varastati ehteid, sularaha, mobiiltelefone ja sülearvuti. Vargusega tekitatud kahju on 3375 eurot.

Harjumaal olulisi kuriteoteateid möödunud ööl ei registreeritud.

Juhtumid piiril

27. aprillil saabus Tallinna piiripunkti lennuga Kiievist 1984. aastal sündinud Ukraina kodanik, kelle kavandatava reisi eesmärgi ja tingimuste kohta esitatud põhjendused ei olnud usaldusväärsed ja kellel puudusid piisavad elatusvahendid riigis viibimiseks. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning talle väljastatud Leedu Vabariigi Schengeni viisa tunnistati kehtetuks. Kuni Eestist lahkumiseni viibib ta Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

26. aprillil saabus Tallinna piiripunkti lennuga Istanbulist 1987. aastal sündinud Guinea Vabariigi kodanik, kes saabus konverentsile, mis pidi toimuma Tartus. Mehe reisidokumenti kanti Tallinna piiripunktis tempel ühekordseks sisenemiseks ja mehel lubati siseneda riiki. Järgmisel päeval anti politseile teada, et Tallinna bussijaamas soovib sama Guinea Vabariigi kodanik osta bussipiletit Saksamaale. Tallinna piiripunkti operatiivteenistuse patrull viis mehe Tallinna lennujaama, kus tunnistati kehtetuks tema Eestis viibimise seaduslik alus. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks (koheselt sundtäidetav) ja talle kohaldati kolmeks aastaks sissesõidukeeld Schengeni riikide territooriumile. Kuni lennu väljumiseni viibib ta Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

26. aprillil sai politsei teate, et teadmata aja jooksul sel aastal on Tabivere vallas Uhmardu külas tungitud sisse suvilasse ja varastatud elektripirnid, muusikasüsteem, lauanõud, alumiiniumredel, tööriistu ja muid esemeid. Majja sisenemisel lõhuti selle välisukse lukk ja aken. Esialgne kahju on 2500 eurot.

Tartumaa

Vargus

26. aprillil sai politsei teate, et Tartus Kaunase puiestee spordiklubi riietusruumi lukustamata riietekapist varastati 10-aastase lapse kasutuses olev telefon Samsung koos musta värvi nahast ümbrisega. Kahju on 251 eurot.

Viljandimaa

Kelmus

7. aprillil leidis üks Viljandi mees Internetis kuulutusteportaalist teate mobiiltelefon Samsung müügi kohta ja kandis vastavalt kokkuleppele müüjaga ettemaksuna telefoni eest 150 eurot müüja pangakontole. Tänaseni pole aga telefon ostjani jõudnud ja samuti ei ole müüja tagastanud ettemakstud raha.

Võrumaa

Vargus

26. aprillil teatati politseile, et Lasva vallas Listaku külas murti akna lõhkumise teel sisse ehitusjärgus majja ja varastati ehituslaser, samuti rikuti ära äsjavalatud betoonpõrand. Kahju on täpsustamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. aprillil tungiti Vaivara vallas Olgina alevikus Narva maanteel kallale 40-aastasele mehele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargus

27. aprillil teatati, et Jõhvis Narva maanteel tungiti akna kaudu korterisse ja varastati ketaslõikur, akukruvikeeraja, akutrell ning muud vara. Kahju on 1175 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

27. aprillil kella 17.45 paiku tungiti Pärnus Papiniidu tänaval kaupluses kallale 35-aastasele mehele. Kahtlustatavana peeti kinni 21-aastane mees.

Avaliku korra raske rikkumine

27. aprillil kella 23 paiku tungiti Pärnus Tallinna maanteel kallale 28-aastasele mehele.

Vargus

27. aprillil kell 16.19 avastati, et Vändra vallas Viluvere külas on tühjast korterelamust varastatud uksed ja teisi esemeid. Esialgne varaline kahju on 250 eurot.

Raplamaa

Asja rikkumine ja hävitamine

27. aprillil kella 21.30 paiku süttis Kohilas Jõe tänaval veoauto Mercedes-Benz. Kahju suurus on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 28.04.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.