Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-04-29 23:44:20)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 6 avaliku korra rasket rikkumist ja 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust (eluruumidest 2, sõidukitest 4) ja 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 235. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu. Esitati 2 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

28. aprillil teatati, et Õismäe teel tekkis vaidlus arve üle taksojuhi ja kahe kliendi vahel, mille tagajärjel tungisid noormehed 56-aastasele taksojuhile kallale.

28. aprillil teatati, et Männiku teel ründas bussijuht liinibussis 39-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised

28. aprillil teatati, et Gonsiori tänava korteris leidis naisterahvas oma elukaaslase teadvusetult, mehele oli tekitatud noahaavasid. Kiirabi viis 32-aastase mehe haiglasse, tema vigastused ei ole eluohtlikud.

27. aprillil teatati, et Linnamäe tee korteris löödi peretüli käigus 32-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 46-aastase mehe.

Vargused

28. aprillil teatati, et avaldaja jäi Läänemere tee kortermaja trepikojas magama ja temalt varastati kullast kaelakett. Kahju on 1000 eurot.

28. aprillil teatati, et Padu tänaval pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati dokumendid, sülearvuti ja fotoaparaat. Vargusega tekitatud kahju on 2700 eurot.

28. aprillil teatati, et Õismäe tee korterisse murti sisse ja varastati sularaha, ehteid ning tahvelarvuti. Kahju on täpsustamisel.

28. aprillil teatati, et Pärnaõie teel murti sisse ehitussoojakusse ja varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 3630 eurot.

Harjumaa

Vargus

28. aprillil teatati, et Saku alevikus Staadioni tänava garaažist varastati õmblusmasin Singer. Kahju on 2000 eurot.

Juhtumid piiril

28. aprillil Helsingist Tallinna Vanasadamasse saabunud reisilaeva sõidukite profileerimisel kontrollis Tallinna kordoni toimkond 1985. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanikku, kes esitas kontrolliks teise isikule kuuluva juhiloa. Täiendaval küsitlemisel mees tunnistas, et kasutas võõrast juhiluba, sest tal puudub juhtimisõigus. Mehe suhtes alustati teisele isikule kuuluva dokumendi kasutamise eest kriminaalmenetlust ja väärteomenetlust ilma juhtumisõiguseta mootorsõiduki juhtimise eest.

28. aprillil toimus Tallinna lennujaamas Schengeni siseste lendude kontrollimiseks reid, mille eesmärgiks oli kontrollida dokumendi kaasaskandmise kohustust, avastada illegaalseid reisijaid, võltsitud dokumente ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamist. Saabuvatest reisidest kontrolliti kokku 18 lendu ja ligikaudu 920 reisijat. Väljuval suunal kontrolliti üheksat lendu ja ligikaudu 381 reisijat. Illegaalselt riigis viibivaid isikuid ning võltsitud ja teisele isikule kuuluvaid dokumente ei tuvastatud. Küll aga avastati neli dokumendi kaasaskandmise kohustuse mittetäitmist. Isikud tuvastati vastavalt Taani, Soome ja Rootsi autojuhilubade alusel, neile tuletati meelde reisidokumendi kaasaskandmise kohustust ning seejärel lubati reisijatel riigist lahkuda.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid ei registreeritud

Juhtum piiril

28. aprillil avastasid Varnja piirivalvurid Peipsi järves nõuetekohaselt tähistamata nakkevõru. Võrk eemaldati püügilt ja toimetati Varnja teenistusse hoiule. Võrgus kala ei olnud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

28. aprillil teatati, et Rakveres Laada tänaval ähvardati ja tungiti kallale 23-aastasele naisele.

Vargused

28. aprillil teatati, et Rakveres Kungla tänaval varastati mootorratas Honda registreerimismärgiga 31YK. Kahju on 1000 eurot.

28. aprillil teatati, et Kadrina vallas Kadapiku külas murti sisse tootmishoonesse ja varastati pesupulbri tootmisseadme juhtimiskeskuse seadmestik, vasest tootmiskaablid ning juhtmestik. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused

28. aprillil varastati Iisakus ehitusobjektilt 100 liitrit diiselkütust ja ehitussoojakust varastati pinnasetihendaja. Kahju on 2500 eurot. Politsei pidas kahtlustatavana kinni kolm meest vanuses 47, 25 ja 40 eluaastat.

28. aprillil tungiti Narvas Haigla tänaval sõidukisse ja varastati mobiiltelefon ja ID-kaart. Kahju on 645 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

27. aprillil kell 7 avastati, et Tõstamaa vallas, Lõuka külas on hoovist varastatus sõiduauto Opel. Esialgne kahju on 700 eurot.

28. aprillil kell 7.20 avastati, et Pärnus Rohu tänaval on maja eest varastatud sõiduauto Opel. Esialgne kahju on 895 eurot.

28. aprillil kell 4 avastati, et Pärnus Savi tänaval on autolammutusplatsilt varastatud sõiduauto Nissan. Esialgne kahju on 250 eurot.

Raplamaa

Vargus

26. aprillil seni teadmata kellaajal avastati, et Kehtna vallas Käbikülas on talu hoovist varastatud haagis ning kuurist survepesur. Kahju suurus on selgitamisel.

28. aprillil kella 19.30 paiku on Raplas Tallinna maanteel majast varastatud sülearvutid. Esialgne kahju on 300 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.