Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-04 14:04:54)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli kokku 48 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust (4 eluruumidest ja 3 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 351 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja 1 isik. Piiril registreeriti 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist. Esitati 4 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

3. mail teatati, et Vabaduse puiesteel on kaklus kolme üksteisele tuttava noormehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi 35-aastasele mehele. Politsei viis asjaolude selgitamiseks jaoskonda 23-aastase mehe, 33-aastase mehe ja 35-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

3. mail teatati, et Põhja puiesteel tõugati ühissõidukis piletikontrolöri, 56-aastast naist.

3. mail teatati, et Pirita teel tekkis peretüli, mille käigus löödi 25-aastast naist.

3. mail teatati, et Paljassaare tee korteris löödi 41-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 37-aastase mehe.

Harjumaa

Vargused

3. mail teatati, et Saue vallas Laagri alevikus Kaselaane põigu ehitusobjektilt varastati tööriistu. Kahju on 1850 eurot.

3. mail teatati, et Keila linnas Tööstuse tänava laoruumi murti sisse. Esialgne kahju on 1500 eurot.

Juhtumid piiril

2. mail toimus Paldiski Põhjasadamas ja Hanko sadamas Soomes rahvusvaheline ühisoperatsioon, mille eesmärgiks oli sigarettide, narkootikumide ja alkoholi salakaubaveo ning muid keelde ja piiranguid rikkuva kauba avastamine. Eesti poolt osalesid operatsioonis 20 Maksu-ja Tolliameti ametnikku, 1 narkokoer ning 4 tubakakoera. Politsei-ja Piirivalveametist osales operatsioonil kokku 10 politseiametnikku. Operatsiooni käigus koostas Tallinna kordoni toimkond kuuele teel liiklevale sõidukijuhile dokumentide ning juhi sõidu- ja puhkeaja nõuete täitmise kontrollkaardid, neist neljale juhile koostati kiirmenetluse otsus. Üks mootorsõiduki juht kõrvaldati juhtimiselt ning toimetati narkootilise aine kasutamise kahtlusega haiglasse täiendavasse ekspertiisi.

3. mail saabus Tallinna piiripunkti lennuga Kiievist 1995. aastal sündinud Ukraina kodanik, kellel puudusid piisavad elatusvahendid ja asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Ta paigutati lennujaama transiitalale ootama võimalust tagasilennuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

2. mail avastati, et Luunja valas Veibri külas varastati eramu terrassilt gaasigrill Weber, gaasigrilli reduktor, voolikute komplekt ja gaasiballoon. Kahju on 240 eurot.

Omastamine

2. mail sai politsei teate, et Ülenurme vallas Õssu külas omastati lahtiselt hoovilt ebaseaduslikule palgitõstuk Jonsered ja saeraam. Kahju on kokku 2000 eurot.

Juhtumid piiril

3. mail saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Toyota, mida juhtis 55-aastane mees. Sõiduki kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid sellest kiirusemõõteseadet avastava või selle tööd häirida võimaldava seadme. Seade võeti ära ja mees koos sõidukiga lahkus Venemaa Föderatsiooni suunas.

3. mail avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvest kaks nõuetekohaselt tähistamata nakkevõrku. Võrkudes olnud eluvõime lised kalad lasti tagasi järve ja võrgud toimetati kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Mehikoorma teenistusse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

3. mail teatati, et Kadrina vallas Loobu külas tungiti garaaži ja varastati ATV. Kahju on 1910 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. mail rünnati Narvas Viru tänaval asuvas korteris tekkinud peretüli käigus 46-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase naise.

Vargused

3. mail teatati, et Kohtla-Järvel Kauba tänaval lõhuti tehasesein ja varastati tööriistu. Kahju on 600 eurot.

3. mail varastati Narvas Malmi tänaval mobiiltelefon iPhone ja rahakott koos pangakaardiga. Samal päeval võeti varastatud kaardiga automaadist ka sularaha. Kahju on 1674 eurot.

Juhtumid piiril

3. mail avastasid Mustajõe piirivalvurid Narva jõest nõuetekohaselt tähistamata nakkevõrgu. Võrk eemaldati püügilt ja toimetati Mustajõe teenistusse.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

29. aprillil seni teadmata kellaajal on Haapsalus korterist varastatud sülearvuti Lenovo ning teisi esemeid. Esemed on tänaseks leitud ja omanikule tagastatud. Kahju oli 585 eurot ja 84 senti.

Asja omavolilise kasutamise katse

2. mail kella 00.45 paiku avastati, et Haapsalus Raudtee tänaval on lõhutud sõiduauto Honda ukseklaas ja üritatud sõidukit käivitada kahjustades sellega süütelukku ja rooli. Kuna auto ei käivitunud, jäi tegu lõpule viimata. Esialgsetel andmetel on lõhkumisega tekitatud kahju 1000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 04.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.