Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-05 17:56:55)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 4 avaliku korra rasket rikkumist ning 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust (eluruumidest 8, sõidukitest 2) ning 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes ja 3 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 300 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

4. mail teatati, et E. Vilde teel löödi peretüli käigus 39-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 46-aastase mehe.

4. mail teatati, et Peterburi teel löödi peretüli käigus löödi 28-aastast meest.

4. mail teatati, et Sõpruse puiestee korteris löödi peretüli käigus 50-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 52-aastase mehe.

Vargus

4. mail teatati, et Telliskivi tänaval pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati kolm tahaistmele jäetud kotti. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. mail teatati, et Loksa linnas Papli tänava õuel lõi tuttav mees 42-aastast meest.

Vargused

4. mail teatati, et Maardu linnas Vana-Narva maanteel pargitud sõiduauto kütusepaagist varastati kütust. Kahju on 270 eurot.

4. mail teatati, et Saue vallas Suurevälja tee ehitusjärgus eramusse murti sisse ja varastati ehitustööriistu. Esialgne kahju on 445 eurot.

Juhtum piiril

4. mail kella viidi Tallinna Vanasadamas läbi politseireidi, mille eesmärgiks oli reisidokumentideta isikute, võltsitud või teisele isikule kuuluvate dokumentide avastamine ning eriluba nõudvate kaupade, narkootiliste ja psühhotroopsete ainete ning ebaseaduslike tulirelvade üle riigipiiri toimetamise tõkestamine. Schengeni kompensatsioonimeetmete rakendamine viidi läbi eesmärgiga avastada ja tõkestada välismaalaste seadusest, riigipiiri seadusest, tolliseadusest, liiklusseadusest, autoveoseadusest ning piirirežiimi eeskirjast tulenevaid õigusrikkumisi ning takistada võimalikku illegaalset läbirännet Vanasadama kaudu.

Reidil osales üks Tallinna piiripunkti dokumendiekspert ning viis Tallinna piiripunkti politseiametnikku, 14 Tallinna kordoni politseiametnikku ning üks künoloogiateenistuse koerajuht narkokoeraga, lisaks seitse tolliametnikku, neist üks koerajuht narkokoeraga ja ametnikud Põhja-Eesti pommirühmast koos pommikoertega. Reidi käigus avastati kaks liiklusseaduse rikkumist ning tuvastati seitse dokumendi kaasaskandmise kohustuse rikkumist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

4. mail teatati politseile, et Räpinas Pargi tänava kaupluse parklas lõi 17-aastane poiss võõrast 14-aastast poissi ja põhjustas sellega talle füüsilist valu.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. mail teatati politseile, et Tartus Rüütli tänava kortermaja trepikojas lõi naaber 26-aastast meest. Tüli tekkis väidetavalt sellest, et kannatanu oli eelnevalt naabri sõiduki kojamehe vahele jätnud kirja, milles palus parkimisel arvestada ka teiste parkijatega ja mitte hõlmata oma sõiduki alla mitu parkimiskohta. Kannatanu meedikute abi ei vajanud.

Valgamaa

Vargus

4. mail sai politsei teate, et öö jooksul siseneti Valgas Oru tänaval garaaži ja varastati aiakäru, mootorsaag, saeketid, mutrivõtmed ja muid esemeid. Samuti oli garaaži seinal lahti tõmmatud välisvoodri plekk ja lõhutud selle all olevad sisevoodri lauad. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

4. mail teatati, et Rakvere vallas Lepna alevikus Energia puiesteel murti sisse garaaži ja varastati murutraktor ning lumepuhur. Kahju on 2450 eurot.

4. mail teatati, et Viru-Nigula vallas Kalikülas murti sisse suvemajja ja varastati põrandaplaadid, tööriistakohver, muruniiduk ning muud vara. Kahju on 1730 eurot.

Ida-Virumaa

Avaliku korra rasked rikkumised

4. mail tungisid kaks tundmatut meesterahvast Jõhvis Kaare tänaval kallale 53-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 46-aastase mehe.

4. mail tungisid kolm tundmatut meesterahvast Jõhvis Narva maanteel kallale 41-aastasele mehele.

Kehaline väärkohtlemine

4. mail tungis 38-aastane mees Jõhvis Jaama tänaval, Rakvere tänaval ja Narva maanteel kallale oma elukaaslasele, 31-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

4. mail kella 14 paiku avastati, et Sauga vallas Nurme külas on Tammetõru teel majast varastatud tööriistu. Esialgne kahju on 1400 eurot.

4. mail kella 18 paiku avastati, et Pärnus Papiniidu tänaval on korterist varastatud sülearvuti ja muid väärtuslikke esemeid. Esialgne kahju on 1450 eurot.

Raplamaa

Vargus

4. mail seni teadmata kellaajal avastati, et Juuru vallas Juuri alevikus Tallinna maanteel on aiandi kinnistult varastatud kasvuhoone metallkarkasse ja vanarauda. Esialgne kahju on 2000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 05.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.