Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Noore looduskaitsja märgi kandidaatide esitamise tähtaeg pikeneb (2016-05-06 21:32:26)

 

Keskkonnaministeerium pikendab nädala võrra noore looduskaitsja märgi kandidaatide esitamise tähtaega ning ootab nominente kuni 13. maini.

Keskkonnaministeerium soovib märgiga tunnustada ja eeskujuks seada suure loodushuviga noori vanuses kuni 26 aastat, kes on aktiivselt kaasa löönud looduskaitse-alases tegevuses. Märk antakse noorele, kes on eriliselt silma paistnud loodushoiu alal, saavutanud häid tulemusi loodushariduse konkursil või aidanud kaasa loodusteemalise ürituse korraldamisele. Noore looduskaitsja märgiga on kavas tunnustada kuni 30 noort.

Ettepanekuid kandidaatide osas võivad esitada juriidilised isikud ja nende ühendused, samuti riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused. Ootame nominendi looduskaitsetegevuse vabas vormis ülevaadet hiljemalt 13. maiks 2016 aadressil: Keskkonnaministeeriumi looduskaitse osakond, Narva mnt 7a, 15172 Tallinn või keskkonnaministeerium@envir.ee.

Noore looduskaitsja märk kujutab tammelehte ning märgi autoriks on kunstnik Julia Maria Künnap.

Noore looduskaitsja märgid antakse üle 5. juunil toimuval pidulikul üritusel, kus tunnustatakse ka Keskkonnakäpa konkursi võitjaid.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi 06.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.