Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-11 16:47:33)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist ja 29 vargust (4 eluruumidest ja 4 sõidukitest). Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 3. Tabati 14 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 272. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. mail teatati, et Maneeži tänava korteris löödi peretüli käigus 25-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 64-aastase mehe.

10. mail teatati, et Peterburi tee asutuses löödi 35-aastast meest.

10. mail teatati, et Mahtra tänava korteris löödi peretüli käigus 19-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 21-aastase mehe.

10. mail teatati, et Raadiku tänaval toimus rüselus 24-aastase naise ja 31-aastase mehe vahel. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe.

Vargused

10. mail teatati, et Välja tänaval pargitud sõiduautolt varastati veljed rehvidega. Kahju on 1000 eurot.

10. mail teatati, et Kiive tänava territooriumilt varastati haagis. Kahju on 1700 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. mail teatati, et Maardu linnas Kallasmaa tänava kaupluse ees lõid tundmatud mehed 54-aastast meest.

Vargused

10. mail teatati, et Tiskre küla Välja tee kortermaja kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Kahju on 510 eurot.

10. mail teatati, et Harkujärve külas J. Venteri tee kortermaja trepikojast varastati jalgratas. Kahju on 500 eurot.

10. mail teatati, et Vana-Narva maanteel pargitud sõidukist varastati kütust. Kahju on 320 eurot.

10. mail teatati, et Randvere külas Mardi tee ehitusjärgsesse elamusse murti sisse ja varastati ehitustööriistu. Kahju on 1500 eurot.

10. mail teatati, et Kehra linnas Kooli tänava korterist varastati ehteid 575 euro väärtuses. Avaldaja kahtlustab varguses tuttavat, kes ajutiselt tema korteris elas.

Juhtumid piiril

10. mail viidi Tallinna Vanasadama D-terminalis läbi politseireidi eesmärgiga avastada ja tõkestada välismaalaste seadusest, riigipiiri seadusest, tolliseadusest, liiklusseadusest, autoveoseadusest ning piirirežiimi eeskirjast tulenevaid õigusrikkumisi ja takistada võimalikku illegaalset läbirännet Vanasadama kaudu. Reidis osalesid seitse Tallinna piiripunkti ametnikku, 15 Tallinna kordoni ametnikku, üks künoloogiateenistuse koerajuht narkokoeraga, seitse Maksu- ja Tolliameti ametnikku (kellest 1 koerajuht narkokoeraga) ja ametnikud Põhja-Eesti pommirühmast koos pommikoertega. Reidi käigus kontrolliti umbes 625 reisijat, 45 veoautot ja 571 sõiduautot. Avastati kaheksa liiklusseaduse rikkumist, üks eriluba nõutava kauba piirangute ületamine, üks manipuleeritud tunnustega sõiduk, üks kontrollkaart ja kümme dokumendikohustuse rikkumist.

10. mail saabus Tallinna lennujaama lennuga Oslost Norra Kuningriigist väljasaadetud 1950. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Mees oli viibinud viimase 180 päeva jooksul Schengeni viisaruumis lubatud 90 päeva asemel 97 päeva ehk seitse päeva seadusliku aluseta. Tallinna piiripunktis koostati talle Eestis seadusliku aluseta viibiva ja viibinud välismaalase arvestuskaart ning ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Vargus

10. mail sai politsei teate, et Viljandi vallas Vardja külas varastati ehitusjärgus talumaja kõrvalhoonest tööriistu, murutrimmer, grillahi ja muid esemeid. Kahju on 2251 eurot.

Võrumaa

Vargus

9. mail avastati, et Võru vallas Kusma külas siseneti tuulutusakna kaudu ehitusjärgus majja ja püüti varastada LED-valgusteid, tööriistu, jalgratast ja muid esemeid. Esemed olid tõstetud majast välja, kuid kuritegu jäi lõpetamata omaniku saabumise tõttu. Akna lõhkumisega tekitatud kahju on 606 eurot.

Juhtumid piiril

10. mail avastasid piirivalvurid Peipsi järvest kolmel korral tähistamata nakkevõrgud. Info edastati Keskkonnaametile, kes tegeleb juhtumiga edasi.

10. mail kontrollisid Mehikoorma piirivalvurid Peipsi järvel paati, mille juht ei olnud veekogule väljumist registreerinud, samuti puudus paadis ohutusvarustus. Mehele määrati rahatrahv 20 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Röövimine

10. mail teatati, et Kiviõlis Võidu tänaval trepikojas rünnati 45-aastast meest ja varastati sularaha, korterivõtmed ning pangakaart. Kahju on 300 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

10. mail teatati politseile, et Kohtla-Järvel Keskallee tänaval löödi 54-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Juhtumid piiril

10. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 35-aastane mees, kelle reisi eesmärk on ebaselge ja tal puudusid ka Eestis viibimiseks piisavad vahendid. Mees saadeti tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehalised väärkohtlemised

6. mail kella 20 paiku rünnati Paides Suur-Aia tänaval trepikojas 67-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

3. mail seni teadmata ajal löödi Paides Suur-Aia tänaval korteris 37-aastast meest.

Vargus

27. mail kella 17 paiku avastati, et Imavere vallas Imavere alevikus on asutuse territooriumilt varastatud saematerjali. Esialgne kahju on 1606 eurot ja 50 senti.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. mail seni teadmata ajal löödi Pärnus Tallinna maanteel omavahelise tüli käigus 25-aastast meest.

Kehaline väärkohtlemine

10. mail kella 4 paiku löödi Pärnus Nikolai tänaval korteris 21-aastast meest ning lõhuti tema sülearvuti. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargused

5. mail kella 16 paiku varastati Pärnus Mai tänaval mänguväljakult mobiiltelefon. Esialgne kahju on 258 eurot.

10. mail kell 7.24 avastati, et Pärnus Kuldse Kodu tänaval on sõidukist varastatud rahakott ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 747 eurot.

10. mail kella 7 paiku avastati, et Pärnus Rohu tänaval on sõidukist varastatud automakk. Vargusega tekitatud kahju suurus on selgitamisel.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

8. mail kell 4.50 löödi Raplas Kauba tänaval meelelahutusasutuses 33-aastast meest. Teo arvatavad toimepanijad on politseile teada.

Vargus

10. mail kella 6 paiku avastati, et Kohila vallas Aespa külas on hoovis sõiduautolt varastatud veljed ja rehvid. Esialgne kahju on 5000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.