Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-12 23:05:56)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 7 avaliku korra rasket rikkumist ja 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist ja 34 vargust (4 eluruumidest ja 2 sõidukitest). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 338. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist (peeti kinni 3 isikut). Esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
11. mail anti teada, et Lasnamäel Vikerlase tänaval asuvas korteris tungiti kahe päeva jooksul kallale 47-aastasele naisele, kellele tekitati kehavigastusi. Politseile on võimalik kuriteos kahtlustatav teada.

11. mail anti teada, et Põhja-Tallinnas Toompuiestee tänaval löödi keskpäeval 27-aastast meest.

11. mail anti teada, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris tekkis konflikt ühe mehe ja kahe naise vahel, mille tulemusel tekitati ühele naisele füüsilist valu. Politsei pidas juhtunuga seotud inimesed asjaolude kontrollimiseks kinni.

11. mail teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvas korteris tekkis konflikt 31-aastase naise ja 28-aastase mehe vahel, mis päädis vägivalla kasutamisega, mille tulemusel sai naine haiget. Politseile on võimalik vägivallatseja teada.

11. mail teatati, et Lasnamäel Läänemere teel löödi 34-aastast meest. Politsei pidas kuriteos kahtlustatava kinni 23-aastase mehe.

Harjumaa

Vargused

11. mail teatati, et möödunud ööpäeva jooksul on Viimsi vallas Pringi külas asuvalt ehitusobjektilt varastatud erinevaid tööriistu, millega tekitati omanikule üle 1500 euro suurune kahju.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

11. mail sai politsei teate, et Tartus Narva maantee kaupluses muutus kaupluses korda rikkunud 49-aastane mees teda korrale kutsuma läinud turvatöötaja suhtes agressiivseks ning vehkides käte ja jalgadega tabas ametnikku. Politsei pidas agressiivse mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

10. mail avastati, et Tartu vallas Kõrveküla alevikus murti sisse lukustatud kuuri ja varastati generaator, tööriistakast ja muid tööriistu. Kahju on 3000 eurot.

Juhtumid piiril

11. mail saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Mercedes-Benz, mida juhtis 58-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et veoki haagisel esineb ohtlik viga ja selle rehvid ei vasta nõuetele. Veok koos haagisega suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

11. mail märkasid Saatse kordoni piirivalvurid, et Pihkva järvel triivib tühi paat. Piirivalvurid võtsid ühendust Venemaa Föderatsiooni Medli kordoniga, kes kinnitas, et paat on nende poolelt tugeva tuule tõttu kaldalt lahti pääsenud. Paat toimetati esmalt Värska teenistuskoha sadamasse ning antakse täna Venemaa Föderatsiooni piiriesindajale üle.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

11. mail rünnati Kundas Pargi tänaval korteris 28-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 50-aastase mehe.

Ida-Virumaa

Röövimised

11. mail tungiti Kohtla-Järvel Keskallee tänaval kallale 47-aastasele naisele ja varastati sularaha. Kahju on 100 eurot.

11. mail rünnati Kohtla-Järvel Puru teel 29-aastast mees ja varastati mobiiltelefon koos kõrvaklappidega ning sularaha. Kahju on 126 eurot. Politseile on teo võimalikud toimepanijad teada.

Kehaline väärkohtlemine

11. mail teatati, et Kiviõlis Viru tänaval tungiti kallale 35-aastasele mehele. Politseile on teo võimalikud toimepanijad teada.

Vargused

11. mail teatati, et Kiviõlis Piiri tänaval murti sisse garaaži ja varastati akutrell ning kaks mootorsaagi. Kahju on 571 eurot.

Juhtumid piiril

11. mail saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 63-aastane naine, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil viibinud seadusliku aluseta 3 kalendripäeva ja neist kaks päeva Eesti Vabariigis. Naisele määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Asja omavoliline kasutamine
Ööl vastu 8. maid võetu Ridala vallas Vilkla külas lukustamata kõrvalhoonest omavoliliselt kasutamiseks mopeed, mis tagastati omanikule avariilisena. Kahju on 110 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
10. mail kella 22 paiku löödi Pärnus Karja tänaval ühise alkoholitarvitamise käigus 25-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus
Ööl vastu 11. maid varastati Vändra vallas Rae külas majast ja kõrvalhoonetest tööriistu. Kahju on esialgsetel andmetel 2100 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine
9. mail kella 21 paiku löödi Pärnus Tallinna maanteel bussipeatuses omavahelise tüli käigus 28-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 12.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.