Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 20. nädala eelinfo (2016-05-16 07:23:32)

Esmaspäev, 16. mai


- Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub USA suursaadiku James D. Melville'iga, peamisteks teemadeks on õlireostus, kliima ja roheline energia.


- Algusega kell 15 toimub Ontika maastikukaitseala kaitse-eeskirja eelnõu täiendav avalik arutelu Keskkonnaameti Jõhvi kontoris (Pargi 15, Jõhvi).


Teisipäev, 17. mai


- Teisipäeval toimub Keskkonnaameti Jõhvi kontoris (Pargi 15) infoseminar "Ressursitõhusus ettevõtetele - miks seda vaja on?", kus esinevad teiste seas Keskkonnaministeeriumi ja KIKi esindajad. Üritusel tutvustatakse uut EL rahastusperioodi 2014-2020 toetusmeedet ettevõtjatele.


- Algusega kell 10.30 toimub Karula rahvuspargi külastuskeskuses poollooduslike koosluste hooldamise infopäev, kuhu on oodatud kõik poollooduslike koosluste alade omanikud, kes soovivad taotleda hooldamistoetust.


Kolmapäev, 18. mai


- Algusega kell 11 toimub keskkonnaministri metsandusnõukogu koosolek. Päevakorras on metsaseaduse muutmise eelnõu arutelu, Eesti seisukoha tutvustamine säästva bioenergia poliitika osas ja Euroopa Metsainstituudi konventsiooni ratifitseerimise vajaduse arutelu.


- Algusega kell 15 toimub Lasila looduskaitseala kaitsekorralduskava eelnõu avalikustamise koosolek Keskkonnaameti Rakvere kontoris (Kunderi 18).


- Keskkonnaministeeriumit külastab Jyväskylä linna delegatsioon, et arutada ressursitõhususe teemadel.


- Kolmapäeval ja neljapäeval korraldab Keskkonnainspektsioon Peipsi järve põhjaosas puhastustalgud, mille käigus tragitakse ja eemaldatakse järvest vanu triivima jäänud püüniseid.


Neljapäev, 19. mai


- Algusega kell 10.30 toimub Rapla maavalitsuses (Tallinna mnt 14, Rapla) poollooduslike koosluste hooldamise infopäev, kuhu on oodatud kõik poollooduslike koosluste alade omanikud, kes soovivad taotleda hooldamistoetust.


- Algusega kell 18 toimub maikuu viimane Öökulli akadeemia, mis seda puhku kutsub arutlema selle üle, mis vahe on metsal ja pargil. Akadeemiasse on vajalik eelregistreerimine aadressil https://goo.gl/hVjN4P.


- Neljapäeval osaleb KIKi Ida-Virumaa projektispetsialist Bruno Uustal VKG keskkonnapäeval Mäetaguse mõisas.
.


Laupäev, 21. mai


- Keskkonnaamet korraldab looduskaitsekuu raames kõigis Eesti maakondades matkad, kuhu on oodatud kõik loodushuvilised. Matkadel osalemine on tasuta, ent vajalik on eelnev registreerimine.


Pühapäev, 22. mai


- Algusega kell 12 toimub Eesti Loodusmuuseumis perepäev, mille kangelased on samblad ja samblikud. Perepäeval saab oma osavuse proovile panna erinevates töötubades ning kuulda juttu salapärasest samblikute ja sammalde maailmast ekskursioonidel.


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.