Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-05-18 15:37:03)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 109 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (kuus eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 15 alkoholi- ja kolm narkojoobes juhti. Registreeriti 396 väärtegu.

Piiril väljastati kuus sisenemiskeeldu, üks Schengeni viisaeeskirja ning kuus piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

17. mail teatati, et Kesklinnas Luha tänaval asuvas korteris lõi tuttav 61-aastane mees 54-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse.

17. mail teatati, et Pirital Merivälja teel asuva söögikohas löödi 60-aastast meest.

Vargus

17. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Tehnika tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti, nutitelefon ja kõrvaklapid. Esialgne kahju on 1250 eurot.

Juhtum piiril

17. mail kontrollis Tallinna kordoni patrull Põhja puiesteel Soome Vabariigi numbrimärgiga Volkswageni, mida juhtinud Rumeenia kodanik esitas patrullile registreerimistunnistuse, mis oli osaliselt võltsitud. Politsei pidas mehe kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

17. mail sai politsei teate, et Tartus Mõisavahe tänava bussipeatuse juures lõi 15-aastane poiss oma samaealist koolivenda ja põhjustas sellega talle füüsilist valu. Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis.

Juhtumid piiril

17. mail saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale neljal korral veokid, mille kontrollimisel selgus, et nende sõidumeerikud on nõuetekohaselt plommimata. Veokite juhtidele määrati rahatrahv .

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

17. mail teatati, et Tapal Põllu tänaval asuva maja koridorist varastati jalgratas. Kahju on 350 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. mail tungiti Narvas Puškini tänava ühiselamus kallale 34-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 42-aastase mehe.

Juhtumid piiril

17. mail saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 57-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil viibinud seadusliku aluseta 39 kalendripäeva ja neist kaks päeva Eesti Vabariigis. Naisele määrati rahatrahv ja koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

17. mail saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale kolm Vene Föderatsiooni kodanikku vanuses 50, 42 ja 36 eluaastat. Meeste kontrollimisel selgus, et neil puuduvad asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks ning nende reisi eesmärk on ebaselge. Meestele kohaldati sissesõidukeeld ja nad suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

17. mail saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 26-aastane Vene Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtetu. Isikule kohaldati sissesõidukeeld ja ta suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

16. mail kella 11 paiku avastati, et Türi vallas Kahala külas on kõrvalhoonest varastatud iseliikuv muruniiduk ja muud aiatehnikat. Esialgne kahju on 1490 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

17. mail kella 16 paiku löödi Tahkuranna vallas Uulu küla hoovis 22-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Avaliku korra raske rikkumine

12. mail kella 22 paiku löödi Vändra alevis Pärnu-Paide maanteel majas 18-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus

17. mail kell 11.30 avastati, et Paikuse alevikus Käärasoo teel on majast varastatud mobiiltelefon HTC. Esialgne kahju on 500 eurot.

Raplamaa

Vargus

17. mail kella 8 paiku avastati, et Kohila vallas Kohila alevis Posti tänaval on trepikojast varastatud lukustamata jalgratas. Esialgne kahju on 320 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 18.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.