Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-05-19 15:36:47)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (kuus eluruumidest ja üks sõidukist) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada üks inimene. Tabati 12 alkoholijoobes juhti. Registreeriti 265 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld. Avastati üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine, üks salakaubavedamise juhtum ning kaks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. mail teatati, et Lasnamäel Lõõtsa tänaval asuvas hoones lõi 53-aastane mees 43-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

18. mail teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval asuvas trepikojas lõi tuttav 23-aastane mees 54-aastast naist. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

18. mail teatati, et Lasnamäel Valukoja tänaval asuvast ehitussoojakust varastati erinevaid tööriistu, nende hulgas ketassaag ja löök- ja akutrellid. Esialgne kahju on 4780 eurot.

Harjumaa

Vargus

18. mail teatati, et Viimsi alevikus Aiandi teel asuvast ärist varastati poleerimisaparaat. Politseile on teo võimalik toimepanija teada. Esialgne kahju on 780 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

18. mail teatati politseile, et Võnnu vallas Võnnu alevikus kasutas 37-aastane mees füüsilist vägivalda oma endise elukaaslase suhtes. Kannatanu fikseeris vigastused arsti juures.

Valgamaa

Vargus

18. mail sai politsei teate, et Helme vallas Jõgeveste külas murti akna kaudu sisse garaaži ja varastati keevitusaparaat, mootorsaag McCulloch, akut rell Makita ja muid tööriistu. Kahju on 700 eurot.

Viljandimaa

Vargus

17. mail sai politsei teate, et Viljandi vallas Jõeküla kulas varastati jõeäärselt parkimisplatsilt mopeed MTL. Kahju on 400 eurot.

Võrumaa

Vargus

18. mail sai politsei teate, et Antslas vallas Vana-Antsla alevikus murti sisse remondijärgus majja ja varastati õhksoojuspump Mitsubishi. Kahju on 1200 eurot.

Juhtumid piiril

18. mail saabus Luhamaa piiripunkti riigist väluvale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 44-aastane mees. Sõiduki kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid sellest tsiviilkäibes keelatud löögirelva. Juhile koostati väärteoprotokoll ja löögirelv võeti ära. Pärast seda lahkus mees koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni suunas.

18. mail avastasid Varnja piirivalvurid kahel korral Vara vallas Karga ja jõel kalamehed, kes püüdsid kala ajal, mil see ei olnud lubatud. Juhtumitega tegeleb edasi Keskkonnainspektsioon.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

18. mail teatati, et Kadrina vallas Loobu külas murti sisse eramajja ja varastati võsalõikur, soojaveeboiler ning akutrell. Kahju on 360 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

18. mail tungisid kaks tundmatud meest Narvas Daumani tänaval kallale 18-aastasele mehele.

18. mail tungiti Kohtla-Järvel Sompa linnaosas Tuule tänaval kallale 55-aastasele mehele.

18. mail tungiti Narvas Partisani tänava korteris tekkinud peretüli käigus kallale 31-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 54-aastase mehe.

Vargused

18. mail varastati Narvas Puškini tänava baaris mobiiltelefon iPhone. Kahju on 830 eurot. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 41-aastase mehe.

18. mail varastati Narvas A.Bastrakovi tänaval jalgratas. Kahju on 400 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

17. mail seni teadmata kellaajal avastati, et Hiiu vallas Villamaa külas on majast varastatud mootorsaag ning teisi esemeid. Kõrvalhoonetest on varastatud vanaaegne mootorratas ning teisi esemeid. Esialgne kahju on 1800 eurot.

Pärnumaa

Vargused

18. mail kell 9.30 avastati, et Vändra alevis Pikal tänaval on kuurist varastatud murutraktor. Esialgne kahju on 1000 eurot.

16. mail kell 8.30 avastati, et Pärnus A. H. Tammsaare puiesteel on kortermaja ette pargitud sõiduautost varastatud mobiiltelefon, ketaslõikurid ning muud esemed. Esialgne kahju on 370 eurot.

Saaremaa

Vargus

17. mail kella 6 paiku avastati, et Lääne-Saare vallas Hakjala külas on majast varastatud redel, LED lamp ja murutrimmer. Esialgne kahju on 360 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.