Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-05-31 22:20:29)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ning 31 vargust (4 eluruumidest ja 2 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 135 väärtegu. Piiril registreeriti 1 salakaubavedamise juhtum ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine. Varjupaigataotlusi esitati 4.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rasked rikkumised

30. mail teatati, et Mustamäe teel väljus tundmatu mees oma sõidukist ja lõi autost istunud 31-aastast meest.

30. mail teatati, et Punasel tänaval löödi teleskoopnuiaga 28-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe.

Röövimine

30. mail teatati, et Stroomi rannas löödi avaldajat ja võeti ära tema kuldkett, mobiiltelefon ja rahakott dokumentide ning sularahaga.

Kehalised väärkohtlemised

30. mail teatati, et Punasel tänaval lõi tundmatu mees 41-aastast meest.

30. mail teatati, et Pelguranna tänaval lõi tuttav mees 24-aastane mees 30-aastast naist.

30. mail teatati, et Õismäe tee korteris löödi 52-aastast naist.

30. mail teatati, et Narva maanteel löödi peretüli käigus 28-aastast naist.

Arvutikelmus

30. mail teatati, et avaldaja nimele on sõlmitud mobiiltelefoni ostu-müügileping. Avaldajalt varastati eelnevalt rahakott koos dokumentidega.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. mail teatati, et Vasalemma vallas Ämari alevikus Lennu tänava korteris tekitati peretüli käigus vigastusi 67-aastasele naisele.

Vargused

30. mail teatati, et Keila linnas varastati ujula riietusruumist mobiiltelefon iPhone. Kahju on 500 eurot.

30. mail teatati, et Maardu linnas Käbiheina tee eramusse murti sisse ja varastati tööriistu. Kahju on 3140 eurot.

Juhtum piiril

30. mail leidis Tallinna lennujaama julgestusteenistus 1979. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodaniku läbivaatuse käigus tema asjade hulgast paukpadruni. Mees loovutas padruni vabatahtlikult relva ja laskemoona üleandmise-vastuvõtmise akti alusel piiripunkti ametnikele. Mees lubati reisile.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Avaliku korra raske rikkumine

29. mail teatati politseile, et Jõgeval Aia tänava meelelahutusasutuses lõi 27-aastane mees võõrast samaealist meest. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi.

Valgamaa

Vargus

30. mail teatati politseile, et Valgas Petseri tänaval tungiti seal seisnud sõidukisse Ford ja varastati kalastustarbeid ja tööriistu. Kahju on täpsustamisel.

30. mail teatati politseile, et Helme vallas Kirikuküla külas varastati lukustamata kõrvalhoonest muruniiduk Husqvarna. Kahju on 400 eurot.

Viljandimaa

Vargus

29. mail sai politsei teate, et Viljandis Õuna tänaval siseneti lukustamata sõidukisse BMW ja varastati seal olnud rahakotist 5000 eurot.

Võrumaa

Vargus

29. mail sai politsei teate, et Rõuge vallas Saarlasõ külas varastati tee äärde pargitud lukustamata sõidukist Peugeot mootorsaag Husqvarna ja akutrell Makita. Kahju on kokku 340 eurot.

Juhtumid piiril

30. mail saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Fiat, mida juhtis 52-aastane mees. Kontrollimisel avastasid piirivalvurid sõiduki ukse küljetaskus tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelva. Mehele koostati väärteoprotokoll, relv võeti ära ja ta suundus koos sõidukiga Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

30. mail teatati, et Rakveres Vabaduse tänaval murti sisse autoremondi töökotta ja varastati sularaha. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused

30. mail teatati, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvas kaupluses varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 287 eurot.

30. mail teatati, et Narvas Rahu tänaval varastati korterist mobiiltelefon Sony ja telefoni ümbris. Kahju on 300 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 31.05.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.