Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maanteeameti büroode sulgemine suretab elu maapiirkondades (2016-06-07 13:48:57)


Riigi plaan sulgeda mitmel pool Eestis maanteeameti teenindusbürood on arusaamatu ja kahjulik, sest selle sammu tulemusel kaovad maakondadest vajalikud teenused ja töökohad.

„Milleks muuks kui kohaliku elu väljasuretamiseks saab nimetada valitsuse otsust kaotada Rapla esinduses võimalus sooritada sõidueksamit ning kava sulgeda Valga, Põlva ja Jõgeva maakonnabürood,“ ütles Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni aseesimees Henn Põlluaas.

„Büroode kaotamise tõttu peavad tegevuse lõpetama ka mitmed autokoolid ning masinate ja haagiste müüjad. Büroode sulgemiskava on otseses vastuolus nii regionaalministri Arto Aasa kui ka valitsuse lubadustega viia riigiasutused või mõned struktuuriüksused maakondadesse.“

Põlluaasa sõnul on büroode sulgemist kavandatud avalikkust, kohalikke omavalitsusi ja maavalitsusi teavitamata, ammugi neid aruteludesse kaasamata. „Sulgemisotsus on seda kummastavam, et maakondlikud liiklusregistri bürood on korralikult väljaehitatud, funktsioneerivad tõrgeteta ja toodavad riigile kasumit,“ märgib Põlluaas.

Konservatiivne Rahvaerakond on seisukohal, et Valga, Põlva ja Jõgeva maakonnabürood peavad jääma. „Toimiva liiklusregistri büroode võrgu lammutamine tuleb lõpetada ning jätkata kõigi seniste teenuste pakkumist,“ ütles Põlluaas. „Tekkinud ebanormaalse olukorra eest vastutab valitsus ning otseselt majandus -ja taristuminister.“

Teenindusbüroode sulgemise vastu on inimesed ja ettevõtjad protesteerinud juba Jõgeval ja Raplas, oodata on proteste ka mujal. Rapla büroo töö ümberkorraldamise peatamiseks on saatnud avaliku pöördumise Raplamaa Omavalitsuste Liit.

Allikas: Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna 07.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.