Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-08 15:06:03)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 77 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust (neli eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles kaotas elu üks sai vigastada üheksa inimest. Tabati neli alkoholijoobes juhti. Registreeriti 298 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu. Avastati üks riigipiiri ebaseaduslikku ületus ning üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. juunil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris lõi 50-aastane mees 70-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

7. juunil teatati, et Haaberstis Veerise tänaval asuvas korteris ründas 37-aastane mees 24-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

7. juunil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval kaklesid kaks naist ning selle tagajärjel sai 43-aastane naine vigastada

Vargus

7. juunil teatati, et Kesklinnas Juhkentali tänaval asuvast eramust varastati erinevaid esemeid. Esialgne kahju on 10 000 eurot.

Harjumaa

Vargused

7. juunil teatati, et Rae külas asuvast garaažist varastati muruniiduk ja robot-muruniiduk. Esialgne kahju on 1400 eurot.

7. juunil teatati, et Jõelähtme vallas Loo alevikus varastati õuel seisnud robot-muruniiduk. Esialgne kahju on 1200 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine
6. juunil sai politsei teate, et Laheda vallas Joosu küla eramus ründas 40-aastane mees tuttavat 47-aastast meest. Kannatanu meedikute abi ei vajanud.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juunil teatati politseile, et 21-aastane mees ründas tüli käigus mitmeid kordi oma tüdruksõpra. Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis.

Juhtumid piiril

7. juunil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale veok Volvo, mida juhtis 38-aastane mees. Kuna sõiduki ja juhi kontrollimisel tundsid piirivalvurid alkoholilõhna anti mees üle politseipatrullile, kes tuvastas, et mees oli tõepoolest alkoholi tarvitanud. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja talle määrati rahatrahv.

7. juunil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale veok DAF, mida juhtis 57-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et veoki haagisel esineb ohtlik viga ja see suunati erakorralisele ülevaatusele.

8. juunil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale veok Renault, mida juhtis 47-aastane mees. Kontrollimise käigus avastasid piirivalvurid veoki sõidumeeriku anduri peal selle tööd häiriva seadme. Veoki juhile määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal ja Ida-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Juhtum piiril

7. juunil saabusid Narva-1 piiripunkti kaks 1989. aastal ja 1984. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et mõlema viisad on ära kasutatud. Isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Omastamine
5. juunil kella 12 paiku omastati Hiiu vallas Luidja külas liinibussi unustatud mobiiltelefon. Esialgne kahju on 600 eurot.

Pärnumaa

Vargus

7. juunil kell 6.30 avastati, et Pärnus Oja tänaval on majast ja kuurist varastatud tööriistu ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

6. juunil kella 23 paiku tungiti Laimjala vallas Käo külas hoones kallale 19- ja 45-aastasele mehele. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargused

2. juunil seni teadmata ajal avastati, et Laimjala vallas on talu hoovist varastatud kaevekopp, planeerimiskopp ja võsaniiduk. Esialgne kahju on 15 000 eurot.

26. mail seni teadmata ajal avastati, et Muhu vallas Simisti külas on ehitusobjektilt varastatud erinevaid tööriistu. Esialgne kahju on 2070 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.