Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn premeerib tublisid koolilõpetajaid (2016-06-08 15:08:56)


Tartu linn maksab kuld- ja hõbemedaliga gümnaasiumi lõpetanud ning kutsekeskhariduse õppekava kiitusega läbinud noortele stipendiumideks ühtekokku 22 250 eurot.

Tartu gümnasistidest lõpetavad tänavu kuldmedaliga 48, hõbemedaliga 40 ja kutseharidusasutuse kiitusega 51 noort.

"Tänavune medalisaak kuulub viimaste aastate suuremate hulka - kuldmedaleid on viimase 14 aasta jooksul rohkem saadud vaid 2010/2011 õppeaastal. Tartu õpilased ja õpetajad on teinud head tööd ning linn premeerib neid ka omalt poolt," kommenteeris abilinnapea Tiia Teppan.

Pooled kuldmedalisaajatest õppisid Hugo Treffneri gümnaasiumis. Hõbemedaliga lõpetanuid oli seal 17. Enamikus teistes gümnaasiumides oli kuldmedaliga lõpetajaid peaaegu võrdselt.

Linn tunnustab kuldmedaliga lõpetanud noort 200 euro suuruse stipendiumiga, hõbemedaliga ja kiitusega lõpetanut 150-eurose stipendiumiga.

Kõik tublid lõpetajad on kutsutud 15. juunil kell 14 TÜ ajaloo muuseumi valgesse saali Tartu maavanema ja Tartu linnapea ühisele pidulikule vastuvõtule.

Alliks: Tartu Linnavalitsuse 08.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.