Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-09 22:56:13)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 25 vargust (kolm eluruumidest ja kaks sõidukitest). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 14 alkoholi- ja neli narkojoobes juhti. Registreeriti 261 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja üks inimene. Avastati üks Schengeni viisaeeskirja ja kaks piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. juunil teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval asuvas korteris toimus 31-aastase mehe ja 21-aastase naise vahel konflikt, mille tagajärjel sai naine vigastada. Politsei pidas mehe kinni.

8. juunil teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuvas korteris lõi 36-aastane mees 32-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

8. juunil teatati, et Kesklinnas Viru väljakul lõi 48-aastane naine 27-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas vanema naise kahtlustatavana kinni.

8. juunil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel asuvas ettevõttes hammustas 48-aastane naine 59-aastast turvatöötajat. Politsei toimetas osapooled asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Vargus

8. juunil teatati, et Nõmmel Harku tänaval seisnud sõiduautolt varastati küljepeeglid. Esialgne kahju on 2000 eurot.

Harjumaa

Vargused

7. juunil teatati, et Harku vallas Tiskre külas seisnud maasturilt varastati veljed. Esialgne kahju on 4000 eurot.

8. juunil teatati, et Viimsi vallas Miiduranna sadamast varastatu kummipaat koos mootoriga. Esialgne kahju on 3200 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

9. juunil andis turvatöötaja teada, et Tartus Riia tänava kaubanduskeskuse juures on joobes mees, kes taob suletud keskuse ustele ja ei allu korraldustele. Politseipatrull otsustas toimetada joobes 21-aastase mehe kainenema. Selle käigus muutus mees aga agressiivseks, ei allunud patrulli korraldustele ning lõi teenistuses olnud abipolitseinikku. Mees toimetati kainenema, kannatanu meedikute abi ei vajanud.

Juhtumid piiril

8. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok DAF, mida juhtis 46-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et veoki juhiistmel ei ole võimalik turvavööd kinnitada, haagise esimesel sillal puudub piduriketas ja ühendus pidurisüsteemiga, teisel sillal oli piduriketas pragunenud. Kuna veokil esines mitu ohtlikku viga suunati see tagasi Venemaa Föderatsiooni.

8. juunil pidasid Piusa kordoni piirivalvurid Võrumaal Meremäe vallas kinni sõiduki Opel. Sõidukit juhtinud 43-aastane mees eiras esiti antud peatumismärguannet, kuid peatus siis. Piirivalvurid tuvastasid, te sõiduki juht oli joobes, tal ei olnud juhtimisõigust ning ta anti üle Võru politseipatrullile.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

8. juunil teatati, et Vinni vallas Roela alevikus murti Järve tänaval sisse keldriboksi ja varastati paadimootor ning erinevaid tööriistu. Kahju on 4070 eurot.

8. juunil teatati, et Vinni vallas Roela alevikus murti Järve tänaval sisse keldriboksi ja varastati muruniiduk, murutrimmer, lööktrell ning ketaslõikur. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Õpetajate tänaval tungiti kallale 55-aastasele naisele. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Juhtum piiril

8. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1984. aastal sündinud Iisraeli kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil viibinud seadusliku aluseta 1562 kalendripäeva ja neist kaks päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

5. juunil kella 12 paiku avastati, et Tahkuranna vallas Võiste alevis Käärdi tänaval on varastatud mobiiltelefon. Esialgne kahju on 759 eurot ja 95 senti.

8. juunil kella 21 paiku on Pärnus Veteranide pargi lähedal parkinud sõidukist varastatud tööriistu ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1835 eurot.

Otsingu ja päästesündmus

7. juunil kell 23.45 sai häirekeskus teate, et Noarootsi vallas Österby sadama kailt leiti jalgratas, jalatsid ja püksid, kuid nende omanikku ei leitud. Kohapeal asusid merepäästjad sadama ümbrusest merest ja päästjad kaldalt kadunud inimest otsima, kuid kedagi ei leitud. Sadama kapten tundis esemed ära ning andis teabe päästjatele. Kadunud mees oli läinud koju ning asjad sadamasse unustanud. Temaga oli kõik korras.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.