Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-10 23:56:49)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 11 alkoholi- ja kaks narkojoobes juhti. Registreeriti 185 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kolm inimest. Avastati üks viisaeeskirja ja üks piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. juunil teatati, et Kesklinnas Mere puiesteel lõi tundmatu mees 66-aastast meest.

9. juunil teatati, et Lasnamäel Vikerlase tänaval asuvas korteris lõi 30-aastane mees 31-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas naise haiglasse ning politsei pidas mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juunil teatati, et Maardus Kallasmaa tänaval löödi 40-aastast meest ning tekitati tervisekahjustusi.

Juhtum piiril

9. juuni õhtul kontrollisid Tallinna kordoni piirivalvurid kolme Soome noormeest, kes kõik omasid tsiviilkäibes keelatud relvi: elektrišokirelva ja kasteete.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

9. juunil avastati, et Tartus Lääne tänava korterist varastati pruun nahast ehtekarp koos kuldehete ja müntidega. Kahju on täpsustamisel.

9. juunil sai politsei teate, et Rõngu vallas Rannaküla külas varastati möödunud ööpäeva jooksul ettevõtte territooriumilt suur grill ja murutrimmer. Kahju on täpsustamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

9. juunil sai politsei teate, et Tartus Pepleri ja Vanemuise tänava nurgal sõitis 35-aastase naise juhitud sõidukile ette teine auto, millest väljunud kahest mehest üks tõmbas naise sõiduki ukse lahti ja lõi teda näopiirkonda. Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

8. juunil sai politsei teate, et Helme vallas Holdre külas ründasid kaks meest tuttavat 51-aastast meest tekitades talle kehavigastusi. Kannatanule osutati traumapunkti esmaabi. Politsei pidas meest rünnanud 38- ja 26-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

9. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok DAF, mida juhtis 39-aastane mees. Kontrollimisel avastati veokil mitu ohtlikku viga ja see suunati erakorralisele ülevaatusele.

10. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale veok Iveco, mida juhtis 52-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et veoki sõidumeeriku anduri peal oli selle tööd häirida võimaldav seade. Veoki juhile määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

9. juunil teatati, et Vihula vallas Paasi külas asuvast eramust varastati mootorsaag ja võsatrimmer. Esialgne kahju on 240 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas asuvas korteris lõi tuttav mees 55-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 53-aastase mehe.

9. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Uuel tänaval lõi tuttav mees 23-aastast meest ning tekitas talle füüsilist valu.

Vargused

9. juunil teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuva kortermaja trepikojast varastati jalgrattas. Esialgne kahju on 200 eurot.

9. juunil teatati, et Jõhvis Narva maanteel varastati jalgratas. Esialgne kahju on 200 eurot.

Juhtumid piiril

9. juuni pärastlõunal kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenevat Peugeot. Sõidukit juhtinud Moldova kodanik esitas kontrolliks aegunud ja võltsitud dokumendid.

9. juuni öösel soovis Narva-1 piiripunkti kaudu Eestisse siseneda Venemaa kodanik. Kontrollimisel selgus, et tema viisa ei ole veel kehtima hakanud. Mehele väljastati sisenemiskeeld.

9. juuni öösel soovis Narva-1 piiripunkti kaudu Eestisse siseneda Tadžikistani kodanik, kes andis oma reisi eesmärgi kohta vastuolulist infot. Mehe viisa tunnustati kehtetuks ning talle koostati sisenemiskeeld.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

9. juunil kell 00.30 löödi Sindis Pärnu maanteel 24-aastast meest.

Vargus

6. juunil kella 12 paiku avastati, et Pärnus Rohelisel tänaval on eramu kuurist varastatud tööriistu. Esialgne kahju on 1300 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

10. juunil kell 2.09 löödi Haapsalus Karja tänaval 36-aastast meest. Teo arvatavad toimepanijad on politseile teada.

Vargu

9. juunil kell 10.15 avastati, et Noarootsi vallas Einbi külas on haagiselamust varastatud kütust ning hoovist veepump koos voolikuga. Esialgne kahju on 255 eurot.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.