Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-15 17:05:08)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 101 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks tapmine, üks avaliku korra raske rikkumine, 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (kolm eluruumidest ja üks sõidukitest). Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati 18 alkoholi- ja kaks narkojoobes juhti. Registreeriti 279 väärtegu.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld ning Eestist saadeti välja kaks inimest. Avastati üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

14. juunil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval lõid kolm meest 36-aastast meest ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

Ähvardamine

12. juunil teatati, et tuttav mees ähvardas 26-aastast naist.

Kehaline väärkohtlemine

14. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Lõime tänaval lõi mees 28-aastast meest ning põhjustas füüsilist valu.

Harjumaa

Vargused

14. juunil teatati, et Harku vallas Rannamõisa külas asuvast ehitussoojakust varastati pinnasetihendaja, drellid ja teisi tööriistu. Esialgne kahju on 2200 eurot.

14. juunil teatati, et Kose vallas Rõõsa külas asuvast garaažist varastati murutraktor, murutrimmer, akudrellikomplekt ning teisi esemeid. Esialgne kahju on 3320 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus

8. juunil avastati, et Valgas Piiri tänaval asuva maja lukustatud ruumist on varastatud televiisor Samsung, videomakk Daewoo, digiboks, raadio ja kolm kõlarit. Kahju on 303 eurot.

Juhtumid piiril

14. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Nissan, mida juhtis 41-aastane mees. Täiendavas tollikontrollis avastati sõidukist peidetud kujul 8520 sigaretti. Sõidukit juhtinud mees tunnistas sigaretid enda omaks ja Maksu- ja Tolliamet alustas juhtunud osas väärteomenetlust.

14. juuni pärastlõunal anti Varnja piirivalvuritele teada, et Mustvees Pihkva tänava söögikohast lahkus sõiduauto, mille roolis võib olla joobes mees. Patrull märkas sõidukit ning indikaatorvahendiga tuvastati, et seda juhtinud 56-aastane mees oli joobes. Juhtumiga tegeleb edasi Jõgeva politseijaoskond.

14. juunil peatasid Piusa kordoni piirivalvurid Vastseliina vallas kontrollimiseks sõiduauto Mazda. Sõidukit juhtinud mehe kontrollimisel tuvastati, et ta oli joobes ning kõrvaldati juhtimiselt.

15. juuni varahommikul avastasid Varnja piirivalvurid Peipsi järvest kahel korra ebaseaduslikult püügile asetatud nakkevõrgud. Kuna võrkudel puudus tähistus, mis võimaldaks nende omaniku kindlaks teha, eemaldasid piirivalvurid need püügilt ja toimetasid kuni keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Mustvee kordonisse.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

14. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Tammiku tänaval varastati sõiduauto Volkswagen Transporter registreerimismärgiga 478 BCA. Kahju on 500 eurot.

Juhtum piiril

14. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1958. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtetu. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

10. juunil seni teadmata ajal avastati, Noarootsi vallas Sutlepa külas on talust ja selle kõrvalhoonest varastatud elektrisaag ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Tapmine

14. juunil kell 18.47 löödi Pärnus Uus-Sauga tänaval korteris löödi terava esemega 35-aastast meest, kes saadud vigastustesse suri. Kahtlustatavana peeti kinni 30-aastane naine.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. juunil kell 17.05 pigistati Raikkülas Purku külas 21-aastase naise kätt. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus

14. juunil kell 13.30 avastati, et Märjamaa vallas Laukna külas on talu hoovist varastatud puurkaevu pump ja teisi esemeid. Esialgne varaline kahju on 787 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.