Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Riigikogu liikmed moodustasid Leader-programmi toetusrühma (2016-06-17 08:22:46)

Riigikogu liikmed moodustasid Leader-programmi toetusrühma, mille esimeheks valiti Anneli Ott ja aseesimeheks Tanel Talve.

Toetusrühma esimehe Anneli Oti sõnul on Eesti maapiirkondade elujõulisuse ja arengu saavutamisel oluline, et seda tehakse kohalikke elanikke kaasates. „Euroopa ja Eesti kogemus näitab, et seda saab edukalt teha Leader-programmi põhimõtteid järgides,“ ütles Anneli Ott. „Maapiirkonnad peavad saama ise öelda, mis nende piirkonna arengut takistab ja mis on nende piirkonna arenguks vaja.“

Aseesimees Tanel Talve märkis, et Leader-programmil on olnud ja on jätkuvalt väga suur roll meie maaelu arengus. „Seepärast pean oluliseks parlamendipoolset tähelepanu ja toetust ning Leader-programmi liidu veelgi suuremat koostööd teiste maaelu edendamisega tegelevate organisatsioonidega,“ ütles Tanel Talve.

Leader-programmi toetusrühma kuuluvad Anneli Ott (esimees), Tanel Talve (aseesimees), Kristjan Kõljalg, Arno Sild, Raivo Põldaru, Peeter Ernits, Külliki Kübarsepp, Kersti Sarapuu, Siret Kotka, Martin Repinski, Tarmo Tamm, Helmen Kütt, Jaanus Marrandi, Ivari Padar, Andres Metsoja ja Aivar Kokk.

Leader on Euroopa Liidu ühenduse algatusprogramm. Programmi eesmärk on edendada kohalikku elu maapiirkonnas läbi kohaliku tasandi koostöö, aidates luua kohalikel partnerlustel põhinevaid maaelu arengustrateegiaid ja neid hiljem ka ellu viia.

Toetusrühmade ja ühenduste kaudu saavad Riigikogu liikmed ja fraktsioonid tõmmata tähelepanu konkreetsele teemale ning toetada ja kaitsta kitsama eluvaldkonna huve.

XIII Riigikogu on moodustanud kokku 53 parlamendirühma ja 65 ühendust.

Parlamendirühmade nimekiri

Ühenduste nimekiri

Allikas: Riigikogu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.