Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-17 21:56:44)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 134 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 63 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukist). Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati 17 alkoholi- ja neli narkojoobes juhti. Registreeriti 265 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kolm inimest. Avastati üks riigipiiri ebaseaduslik ületus ning üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. juunil teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuvas korteris ründas tuttav mees 39- ja 41-aastast naist ning tekitas neile tervisekahjustusi.

16. juunil teatati, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas kortermajas tekkis konflikt 33- ja 24-aastase mehe vahel.

Vargus

16. juunil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel asuvas kontorist varastati kohviautomaat. Esialgne kahju on 2000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. juunil teatati, et Aegviidus Piibe maanteel asuvas korteris lõi alkoholi tarvitanud 42-aastane mees 38-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Kiirabi vaatas naise üle ning politsei pidas mehe kinni.

Ähvardamine

16. juunil teatati, et Rae vallas Vaidasoo külas ähvardas 32-aastane mees 35-aastast naist. Mees peeti kinni.

Vargused

16. juunil teatati, et Anija vallas Kaunissaare külas asuvast kõrvalhoonest varastati muruniiduk. Esialgne kahju on 300 eurot.

16. juunil teatati, et Anija vallas Kaunissaare külas asuvast kõrvalhoonest varastati kaks jalgratast, survepesur, mootorsaag ja murutrimmer. Esialgne kahju on 1950 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

15. juunil avastati, et Räpina vallas Ristipalo külas on sisse murtud tootmishoonesse ning varastatud tööriistu. Kahju on umbes 1500 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra rasked rikkumised

16. juunil kella 21.45 ajal sai patrull väljakutse Tartus Turu tänaval kauplusesse, kus üks mees oli löönud 41-aastast naist. Kuriteos kahtlustavana on kinni peetud 41-aastane mees.

17. juunil kella 00.50 paiku sai patrull väljakutse Tartus Küüni tänavale, kus esialgsetel andmetel oli 14-aastane neiu löönud 15-aastast noormeest. Politsei selgitas, et neiu oli alkoholi tarvitanud, noormees oli kaine. Politsei toimetas alaealised koju, selgitas juhtunut nende vanematele ja andis noorukid vanematele üle.

Vargus

17. juunil avastati, et Elvas Tööstuse tänaval on eramu õuelt varastatud musta värvi murutraktor McCulloch. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus

16. juunil teatati politseile, et Võrus Pikal tänaval on sisse murtud ettevõtte ruumidesse ning šeifist varastatud umbes 1000 eurot.

Juhtum piiril

16. juunil kella 10.24 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine 33-aastasel mehel, Moldova Vabariigi kodanikul, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja Eestis viibimise kohta ei olnud usaldusväärsed. Mees selgitas, et tuli paariks päevaks Eestisse, et külastada Suurt Munamäge. Samuti puudusid tal piisavad elatusvahendid ning tema ütlustes esinesid muud kahtlased asjaolud. Mehele vormistati riiki sisenemise keeld ning ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

16. juunil lõi 27-aastane mees Jõhvis Rahu tänaval ametikohustusi täitnud 24-aastast patrullpolitseinikku. Mees peeti kahtlustatavana kinni.

Kehalised väärkohtlemised

16. juunil löödi Jõhvis Linda tänaval 27-aastast meest.

16. juunil tõugati Narvas Kangelaste prospektil kortermaja trepikojas 18-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Vargused

16. juunil teatati, et Olgina alevikus Vana-Olgina tänaval varastati garaažist trimmer. Kahju on 1000 eurot.

16. juunil teatati politseile, et Viivikonna alevikus Torni tänaval murti sisse garaaži ja varastati mootorratas. Kahju kokku on 371 eurot.

Juhtum piiril

16. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1984. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtetu. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Lääne prefektuuris möödunud ööpäeval olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.