Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Maaülikool võtab vastu enam kui 1200 tudengit (2016-06-21 12:31:50)

Eesti Maaülikool ootab tänasest alates avaldusi 20 bakalaureuse-, rakenduskõrghariduse- ja integreeritud õppe õppekavale (767 õppekohta) ning 20 magistriõppekavale (438 õppekohta). Sisseastumisavalduste vastuvõtt Eesti Maaülikooli kestab 7. juulini, doktoriõppe 24 õppekohale saab avaldusi esitada kuni 15. augustini (k.a.).

Eesti Maaülikooli rektori Mait Klaasseni sõnul on maaülikooli eeliseks kindlasti praktilisus. Klaasseni hinnangul on olukord maailmas praegu keeruline, mistõttu on oluline, et tulevased kooli lõpetajad suudaks ja oskaks seda maailma edasi viia: "Ma loodan, et meie ülikool annab neile kõik teadmised, et tudengid ja maaülikooli lõpetajad oleks võimelised kaasa lööma kõigis toimuvates muutustes ning neid ka ohjama - sest neist on koolitatud ühiskonna uued juhid."

Sel aastal taasavatakse maaülikoolis biotehniliste süsteemide ning esmakordselt toimub vastuvõtt kalanduse ja vesiviljeluse õppekavale.

Eelmisel aastal olid Eesti Maaülikoolis kõrgeima konkursiga toiduainete tehnoloogia, loodusturismi ning maamajandusliku ettevõtluse ja finantsjuhtimise õppekavad.

Sisseastumisavaldusi võetakse vastu nii sisseastumisportaali www.sais.ee kaudu kui Eesti Maaülikooli peahoones (tööpäeviti kell 9.00-15.00, Kreutzwaldi 1a, ruumis 104).

Allikas: Eesti Maaülikooli 21.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.