Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-06-21 21:54:50)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati kümme alkoholi- ja kolm narkojoobes juhti. Registreeriti 320 väärtegu. Piiril avastati kaks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

20. juunil teatati, et Kristiines Tondi tänaval asuvas korteris ründas 63-aastane mees 45-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Vargus

20. juunil teatati, et Pirital tee asuvast ehitussoojakust varastati sülearvuti, puurvasarad ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1450 eurot.

Harjumaa

Avaliku korra raske rikkumine

20. juunil teatati, et Maardus Keemikute tänaval lõid kaks meest 35-aastast meest ning tekitasid talle tervisekahjustusi. Kiirabi viis kannatanu haiglasse.

Kehaline väärkohtlemine

20. juunil teatati, et Harkus põhjustas 35-aastane mees 22-aastasele mehele füüsilist valu.

Vargus

20. juunil teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus asuvas söögikohas varastati rahakott. Esialgne kahju on 950 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

20. juunil sai politsei teate, et Tabivere vallas Kaiavere külas murti sisse talumaja kõrvalhoonesse ja varastati murutrimmer Stihl ja kanister koos kütusega. Kahju on 340 eurot.

Põlvamaa

Vargus

20. juunil sai politsei teate, et Valgjärve vallas Aiaste külas varastati elumajast 21-aastasele mehele kuuluv rahakott, milles olid dokumendid ja sularaha. Kahju on 350 eurot.

Tartumaa

Vargus

20. jaanuaril sai politsei teate, et Tartus Ihaste põik tänaval varastati 24-aastasele mehele kuuluv mobiiltelefon Samsung ja vabaajajalatsid. Kahju on kokku 940 eurot.

Juhtumid piiril

20. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Scania, mille kontrollimisel selgus, et selle haagise põhiraam on läbi roostetanud, õhkpadjad ei tööta ja on rihmadega tõmmatud haagise raami külge. Veoki juht suunati koos sõidukiga tagasi Venemaa Föderatsiooni.

21. juunil saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok MAN, mille kontrollimisel avastati, et nii veoki kui ka haagise rehvid ei vasta nõuetele. Piirivalvurid suunasid veoki juhi koos sõidukiga tagasi Venemaa Föderatsiooni.

21. juunil märkasid Mustvee piirivalvurid Peipsi järvel paadiga meest, kes parasjagu võrke paigaldas. Kuna praegu on võrgupüük Peipsi järvel keelatud, siis eemaldasid piirivalvurid võrgud püügilt ja toimetasid Mustvee kordonisse. Edasiste menetlustoimingutega tegeleb Keskkonnainspektsioon.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

20. juunil pidas turvatöötaja Rakveres Lõõtspilli tn asuvas poes kinni alkohoolseid jooke varastada üritanud 56-aastase mehe, kes on varem vargusi toime pannud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. juunil löödi Sillamäel Viru pst korteris 19-aastast meest.

Vargused

20. juunil teatati politseile vargusest Vaivara vallas Kudrukülas, kus varastati suvilast erinevaid tööriistu. Kahju on 550 eurot.

20. juunil teatati politseile vargusest Kohtla-Järvel Ravi tn asuva organisatsiooni ruumidest, kus varastati arvuti, sülearvuti, printer ja muud esemed. Kahju on väljaselgitamisel.

20. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Outokumpu tn korrusmaja keldrist varastati jalgratas ja laste elektriauto. Kahju on 450 eurot.

20. juunil teatati politseile, et Narva-Jõesuus Vabaduse tn maja trepikojast varastati ratas ja tõukeratas. Kahju on 1050 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. juunil kella 19 paiku löödi Käina vallas majas omavahelise tüli käigus 49-aastast naist. Politseile on teo arvatav toimepanija teada.


Läänemaa

Vargus
20. juunil kella 19 paiku avastati, et Kullamaa vallas Leila külas on talumajast varastatud tööriistu ja muid esemeid. Kahju on 214 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 21.06.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.