Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu Loodusfestival 29. juunist - 2. juulini (2016-06-29 00:22:50)


29. juunist kuni 2. juulini toimub Tartu Loodusfestival, mis kutsub märkama teisi linnaruumis elavaid liike.

Avapäeval 29. juunil kutsume kõiki Tartu kesklinna parki osalema loodusteemalistes seiklus- ja nuputamismängudes, meisterdama, poniga sõitma ning akrojoogat proovima. Avatakse pop-up linnalooduse fotonäitus ning toimub palju muudki põnevat. Avapäeval juhendab Tartu loodusmaja taaskasutusõpituba, kus kõik huvilised saavad katsetada kartulitrüki- ja šabloonitehnikaga poekottide ja pearättide kaunistamist.

Kella 12-17 toimub Eestis esmakordselt linnalooduse digitaalne uurimine ehk Mini-BioBlitz. Kõik huvilised saavad osaleda linnas elavate taime- ja loomaliikide määramisel, vajalik on vaid nutiseadme või fotokaamera olemasolu.

30. juunist kuni 2. juulini toimuvad üle linna loodusretked ja õpitoad. Muu hulgas saab õppida vikatiga heina niitma, vaadelda öisel lodjasõidul nahkhiiri ja putukaid.

Vaata Tartu Loodusfestivali kava www.loodusfestival.ee.

Üritust korraldavad loodus- ja keskkonnaorganisatsioonid ning –asutused Tartu Ülikooli loodusmuuseumi ja botaanikaaia eestvedamisel.



Allikas: Tartu loodusmaja


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.