Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-07-01 23:13:31)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 20 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma üks ning vigastada kaheksa inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes juhti. Registreeriti 315 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks inimene. Avastati üks salakaubavedamise juhtum ja üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

30. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli pargis ründasid kaks tundmatut meest 55-aastast meest, põhjustasid talle tervisekahjustusi ning röövisid tema dokumendid ja kolm eurot sularaha.

Kehalised väärkohtlemised

30. juunil teatati, et Nõmmel Mahla tänaval asuvas korteris toimus 52- ja 49-aastase mehe vahel konflikt. Kiirabi osutas 49-aastasele mehele kohapeal esmaabi.

30. juunil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval lõi 30-aastane mees 26-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi.

Vargus

30. juunil teatati, et Lasnamäel Tooma tänaval asuvastest ehitussoojakutest varastati erinevaid elektritööriistu ja asju. Esialgne kahju on 17 800 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. juunil teatati, et Nissi vallas Odulemma külas lõi 86-aastane mees 82-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politsei pidas mehe kinni.

Juhtum piiril

30. juuni õhtul saabus Istanbulist Tallinna lennujaama Ghana kodanik, kellel puudusid reisi eesmärki ja tingimusi õigustavad dokumendid. Naisele koostati sisenemiskeeld ning tema viisa tunnistati kehtetuks. Ta ootab tagasilendu mitte-Schengen alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

30. juunil teatati politseile, et Mooste vallas Mooste alevikus siseneti ehitussoojakusse ja varastati ehitustööriistu. Esialgne kahju on 5000 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

30. juunil sai politsei teate, et Mäksa vallas lõi 14-aastane tüdruk 24-aastast naist. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Viljandimaa

Vargus

30. juunil teatati politseile, et Tarvastu vallas Kärstna külas murti lahti lukustatud järelkäru ja varastati selles olnud esemed, mille seas olid riided, tööriistad, kaks jalgratast ja muid esemeid. Kahju on 10494 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juunil sai politsei teate, et Võrus Jüri tänava kortermaja trepikojas ründas 43-aastane mees tuttavat 26-aastast meest. Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis.

Juhtumid piiril

30. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale veok MAN, mida juhtis 27-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et veokis kaasreisijana viibinud mehel puudub seaduslik alus riiki sisenemiseks, kuna tema viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud. Mees saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni, juht koos sõidukiga jätkas oma teekonda.

1. juulil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 30-aastane mees, kelle kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et ta on Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud 11 kalendripäeva ning neist ühe päeva Eestis. Mehele määrati rahatrahv, talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juunil löödi Vinni vallas Veadla külas Lohvardi teel 26-aastast meest. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. juunil löödi Sillamäel Tallinna maanteel terariistaga 19-aastast meest.

30. juunil teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava korteris tekkinud peretüli käigus tungiti kallale 61-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 58-aastase mehe.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

29. juunil kell 7.45 avastati, et Pärnus Lille tänaval on majast varastatud kaks tahvelarvutit, nutikell ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1810 eurot.

25. juunil kell 19 avastati, et Pärnus Raba tänaval on asutuse territooriumilt varastatud kaks akut ja teisi esemeid. Esialgne varaline kahju on 368 eurot ja 50 senti.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 01.07.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.