Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 27. nädala eelinfo (2016-07-04 06:47:22)

Esmaspäev, 4. juuli

· Algusega kell 16 toimub Pangodi maastikukaitseala kaitse-eeskirja tutvustamiskoosolek Unipiha koolimajas Kambja vallas Tartumaal .



Teisipäev, 5. juuli

· Teisipäevast neljapäevani toimub Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt 7a, Tallinn) Eesti-Vene piiriveekogude kaitse ja kasutamise ühiskomisjoni seire, hinnangu ja rakendusuuringute töörühma koosolek. Päevakorras on piiriveekogude seisundi ja seda mõjutavate tegurite hinnang, seiretööde korraldamine piiriveekogudel ja seiretulemuste edastamise vormi küsimused, põhjavee seire korraldamine ja muud metoodilist ja rakenduslikku laadi küsimused, mis puudutavad veekogude seisundit, selle seiramist ja hinnangute andmist.



Kolmapäev, 6. juuli

· Algusega kell 12 toimub Eesti Loodusmuuseumi Suvemuuseumi ürituste sarja järgmine üritus, mille fookuses on sel korral närilised. Üheskoos uuritakse, kes närilised on ja mis on neis erilist. Kohal on ka loodusmuuseumi laborirotid Ruut ja Triip. Suvemuuseumisse on osalema oodatud eelkõige 5-8aastased lapsed. Osalemiseks ei ole vaja eelnevalt registreerida.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.