Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-07-06 13:06:33)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 72 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist ja 20 vargust (2 eluruumidest ja 2 sõidukitest) ning 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 252. Registreeriti 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. juulil teatati, et Energia tänava korteris löödi peretüli käigus 54-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 47-aastase mehe.

5. juulil teatati, et Lastekodu tänaval löödi peretüli käigus 30-aastast naist.

5. juulil teatati, et E. Vilde teel tekitati peretüli käigus noaga kergemaid vigastusi 50-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 50-aastase naise.

Vargused

5. juulil teatati, et Punase tänava kauplusest varastati sülearvuti ja LED-valgustuste adapterid. Kahju on 1200 eurot.

5. juulil teatati, et Rotermanni tänava ehitusobjektilt varastati tööriistu. Kahju on 1500 eurot.

5. juulil teatati, et Pirita teel pargitud sõidukisse murti akna lõhkumise teel sisse ja varastati sülearvuti ning kõvaketas. Kahju on 1280 eurot.

Vargusekatse

5. juulil teatati, et Rannamõisa tee pangaautomaati üritati sisse murda. Lõhkumisega tekitatud kahju on 1200 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. juulil teatati , et Loksa linnas Lasteaia tänava korteris lõi tuttav noormees 26-aastast naist.

Vargus

5. juulil teatati, et Keila-Joa alevikus Vesiveski teel pargitud sõidukisse murti akna lõhkumise teel sisse ja varastati käekott dokumentidega. Kahju on 360 eurot.

Juhtum piiril

5. juulil kontrolliti Tallinna piiripunktis lennule Kiiev minna soovinud kahte Ukraina kodanikku: 1981. aastal ja 1979. aastal sündinud mehi, kes viibisid seadusliku aluseta Schengeni viisaruumis 320 päeva, neist ühe päeva Eestis. Neile koostati vabatahtliku lahkumise tähtajaga ettekirjutused, kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks ning lubati seejärel lennule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Avaliku korra raske rikkumine

Politseile laekus teade, et ööl vastu 3. juulit lõi 17-aastane neiu Värska vallas avalikul üritusel 18-aastast neiut.

Tartumaa

Vargus

2. juulil avastati, et Tartu vallas Kõrveküla alevikus on sisse murtud ehitusjärgus majja ning esialgsel vaatlusel varastatud ehitustarvikuid. Kahju on umbes 300 eurot.

Viljandimaa

Omastamine

Politseile teatati, et 2. juuli õhtul kaotas Viljandis Tallinna maanteel tanklas 66-aastane mees püksitaskust suurema summa sularaha. Raha korjas mõni aeg hiljem üles mees, kes selle omastas. Asjaõigusseaduse § 98 kohustab isikut, kes on kaotatud asja leidnud ja selle oma valdusse võtnud, sellest viivitamata teatama kaotajale või omanikule. Kui kaotaja või omanik on leidjale teadmata, siis on leidja kohustatud teatama leiust politseile. Omakasu eesmärgil leiu omastamine, mille väärtus ületab 50 eurot, on kuritegu.

Võrumaa

Vargus

5. juulil varastati Võrus Jüri tänaval noortekeskuse eest lukustamata musta värvi maastikujalgratas. Kahju on umbes 900 eurot.

Juhtumid piiril

5. juulil kella 13.45 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktis Vene Föderatsiooni veokit Mercedes, mille sõidumeerik oli nõuetekohaselt plommimata. Mehele määrati väärteomenetluses rahatrahv 200 eurot ning juht suundus edasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

5. juulil teatati politseile, et Rakveres Koidula tänaval murti sisse kauplusesse ja varastati sularaha, sülearvuti, päikeseprille ning prilliraame. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. juulil löödi Narvas Energia tänaval asuvas ühiselamus 53-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 57-aastase mehe.

5. juulil löödi Sillamäel Kajaka tänava korteris 56-aastast naist. Politseile on teo võimalik toimepanija teada.

5. juulil löödi Sillamäel Kesk tänava korteris tekkinud peretüli käigus 25-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

5. juulil teatati politseile, et Tudulinna vallas Rannapungerja külas Ranna teel tungiti kallale 27-aastasele mehele.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

3. juulil kell 21.30 löödi Türi linnas korteris omavahelise tüli käigus 20-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. juulil kella 12 paiku löödi Pärnus korteris omavahelise tüli käigus 26-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus

5. juulil kella 6 paiku avastati, et Pärnus Vee tänaval on asutuse territooriumilt varastatud alkohoolseid jooke. Esialgne kahju on 254 eurot ja 96 senti.

Omastamine

5. juulil kella 10 paiku renditi üheks tunniks Pärnus Ranna puiestee läheduses asuvale asutusele kuuluv velokart, mida ei ole tagastatud. Esialgne kahju on 3000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.07.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.