Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-07-08 13:27:51)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 104 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 52 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ning 32 vargust (2 eluruumidest ja 4 sõidukitest). Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 1. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 5. Väärtegusid registreeriti 261. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu ning registreeriti 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 1 salakaubavedamise juhtum ning 2 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. juulil teatati, et Linnamäe tee korteris löödi peretüli käigus 30-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe.

7. juulil teatati, et Raudtee tänaval eramus lõi tuttav mees 66-aastast naist.

Ähvardamine

7. juulil teatati, et K. Kärberi tänava korteris ähvardas 76-aastane mees peretüli käigus 78-aastast naist noaga.

Vargused

7. juulil teatati, et Kassi tänava asutusse murti sisse ja varastati autovärvide tarvikud. Kahju on 5000 eurot.

7. juulil teatati, et Liikuri tänava ehitusplatsile murti sisse ja varastati tööriistu. Kahju on 5480 eurot.

7. juulil teatati, et Rõika tänava ehitusplatsile murti sisse ja varastati tööriistu. Kahju on 3150 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. juulil teatati , et Maardu linnas Ringi tänava korteris löödi peretüli käigus 40-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 53-aastase mehe.

7. juulil teatati, et Tabasalus Ranna tee hoovis tekkis sõnavahetus, mille käigus haarati 26-aastasel mehel käest kinni ning ta tundis füüsilist valu.

Vargus

7. juulil teatati, et Loo alevikus Kaare põigu garaaži murti sisse ja varastati pesumasin, vasktraati ja nõusid. Kahju on 1500 eurot.

Juhtum piiril

7. juulil soovis Tallinna piiripunkti kaudu lennuga Kiievisse lahkuda 1961. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide kodanik. Lennujaama julgestusteenistus leidis isiku pagasi läbivaatusel tsiviilkäibes keelatud külmrelva kasteedi. Külmrelv võeti mehelt ära ja alustati väärteomenetlust. Mees jõudis plaanitud lennule.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 8. juulil lõi 24-aastane alkoholijoobes mees Tartus Kastani tänaval korteris peretüli käigus oma ema, 51-aastast naist. Kannatanu sai traumapunktis esmaabi. 24-aastane mees on kuriteos kahtlustatavana üle kuulatud.

Valgamaa

Avaliku korra raske rikkumine

Politseile laekus teade, et ööl vastu 3. juulit rünnati Valgas Kuperjanovi tänaval pubi juures 26-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsed asjaolud on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juulil löödi Kundas Mäe tn korteris 42-aastast naist.

Ida-Virumaa

Vargused

7. juulil teatati politseile, et Narvas varastati Koidula tänavale pargitud sõiduautost lehepuhur. Kahju on 659 eurot.

7. juulil teatati politseile, et Narvas varastati Daumani tänavale pargitud sõiduautost GPS-seade ja tungraud. Kahju on 220 eurot.

Omastamine

7. juulil teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel omastas tundmatu isik mobiiltelefoni iPhone. Kahju on ligi 810 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine

7. juulil Narvas Kerese tänaval asuvas baaris toimus tulekahju. Kahju on väljaselgitamisel.

Juhtumid piiril

7. juulil avastasid Vasknarva kordoni piirivalvurid, et Peipsi järvel liigub Eesti Vabariigis registreeritud paat ajutisele kontrolljoonele lähemal kui 200 meetrit. Paadis olevate inimestega saadi ühendust ja kutsuti kordonisse. Paati juhtinud Eesti Vabariigi kodanikule määrati rahatrahv summas 60 eurot.

7. juulil pidasid Narva kordoni piirivalvurid kinni Venemaa Föderatsiooni kodaniku, kes viibis Narva kuivajõesängis. Naisele selgitati, et kuivajõesängis viibimine on keelatud ja ta sai suulise hoiatuse.

7. juulil kontrollisid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1955. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel polnud kehtivat viisat. Naine saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

7. juulil kontrollisid Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 2000. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle viisa pole veel kehtima hakanud. Tütarlaps saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai eile, 7. juulil kella 19 paiku teate, et Türi vallas Poaka külas on tulistatud inimest. Politsei leidis majast torkehaavaga 53-aastase mehe ja 41-aastase naise, keda oli löödud. Kiirabi viis mõlemad kannatanud haiglasse. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Röövimine

5. juulil kella 20 paiku nõudsid kaks tundmatud meest Paides kiriku taga parklas 64-aastast mehelt vägivalla ähvardusel raha ja võtsid kannatanult raskust ära sularaha.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 08.07.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.