Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Avatud talude päevale saab ka põllumeeste bussiga (2016-07-12 17:35:54)


Eesti Põllumeeste Keskliit ja Eestimaa Talupidajate Keskliit koostasid 24. juulil toimuvaks üle-eestiliseks avatud talude päevaks eriprogrammid, mille raames sõidutatakse Tallinnast, Tartust, Pärnust, Jõhvist ja Rakverest avatud talude päevale bussidega tasuta kokku üle 250 inimese.

"Eriprogrammid annavad hea ülevaate Eesti põllumajanduse mitmekülgsusest, sest külastame erineva suuruse ja tegevusalaga tootjaid," ütles Eestimaa Talupidajate Keskliidu juhatuse liige Leho Verk. "Panime eriprogrammid kokku selleks, et võimalikult paljud huvilised saaksid avatud talude päevast osa. Eelmise aasta kogemus näitas, et huvi giididega bussituuride vastu avatud talude päeval on väga suur."

24. juulil väljub Tallinnast, Tartust, Pärnust, Jõhvist ja Rakverest kuus bussi, kus kokku on istekohti üle 250 inimesele. Registreerumine bussidele avatakse teisipäeval, 12. juulil kell 16.00 aadressil www.avatudtalud.ee.

24. juulil 2016 toimub teine üle-eestiline avatud talude päev, kus osaleb kokku üle 230 talu ja põllumajandustootmise. Külastajad saavad näha nii suuri farme kui ka väiksemaid talusid, kaasaegset põllumajandustehnikat ja väiketööstusi, erinevaid loomi ja taimi. Kohapeal saab maitsta ehedat talutoitu ja osta kaasa kohalikke tooteid.

2016. aasta avatud talude päeva korraldavad Maaeluministeerium, Maamajanduse Infokeskus, Eesti Põllumeeste Keskliit ja Eestimaa Talupidajate Keskliit. Avatud talude päeva korraldamist rahastatakse Eesti maaelu arengukavast 2014-2020 ja Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist.

2015. aasta juulis toimunud esimesel üle-eestilisel avatud talude päeval avas külastajatele oma väravad 147 talu ja põllumajandustootmist ning kokku tehti nendesse ligi 45 000 külastust.

Allikas: Maaeluministeeriumi 12.07.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.