Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-08-02 15:50:43)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 6 avaliku korra rasket rikkumist, 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (2 eluruumidest ja 1 sõidukitest) ning 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 68 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 283. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld. Registreeriti 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. augustil teatati, et J. Sütiste tee korteris löödi peretüli käigus 47-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 48-aastase mehe.

1. augustil teatati, et Puhangu tänava korteris lõi korteriomanik 26-aastast meest, kes viidi tervisekontrolliks haiglasse.

1. augustil teatati, et Narva maantee kortermaja trepikojas tekkis naabrite vahel konflikt, mille tagajärjel löödi 46-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatava kinni 58-aastase mehe.

Vargused

1. augustil teatati, et Sitsi tänaval varastati teatajalt mobiiltelefon. Kahju on 1000 eurot.

1. augustil teatati, et Mardi tänava ehitusobjektil varastati soojakust tööriistu. Kahju on 14 000 eurot.

1. augustil teatati, et Viru tänava baarist varastati kassaaparaat, televiisor ja alkoholi. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Vargus

1. augustis teatati, et Maardu linnas Vana-Narva maanteel pargitud sõiduautost keskkonsool, navigaator ja sularaha. Kahju on 900 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Avaliku korra raske rikkumine

31. juulil teatati politseile, et Kasepää vallas meelelahutusasutuses lõi 18-aastane neiu võõrast 21-aastast naist. Kannatanu pöördus vigastuste fikseerimiseks traumapunkti. Politseile on võimalik lööja teada.

Valgamaa

Avaliku korra raske rikkumine

31. juulil teatati politseile, et Valgas Turu tänava meelelahutusasutuses tekkis 23- ja 30-aastase mehe vahel tüli, mis päädis kaklusega. 30-aastasele mehele osutasid meedikud kohapeal esmaabi.

Viljandimaa

Vargus

1. augustil sai politsei teate, et Viljandi vallas Paistu külas varastati lukustamata korterist teler Philips ja selle ostupaberid. Kahju on 500 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. augustil teatati politseile, et Võrus Luha tänaval kasutas 37-aastane mees vägivalda 30- aastase naise suhtes ja põhjustas sellega talle füüsilist valu.

Juhtumid piiril

1. augustil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Lexus, mida juhtis 46-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et selle tehasetähis on manipuleerimistunnustega. Masin paigutati täiendavaks ekspertiisiks piiripunkti territooriumile arestiaeda.

1. augustil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 60-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tema viisa on kehtivuse kaotanud ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta suunati tagasi Venemaa Föderatsiooni.

1. augustil helistasid paadiga Peipsi järvele läinud inimesed Mehikoorma teenistusse, et paluda piirivalvureid saatekaatriga järvele appi, kuna lainetus on järvel suur ja tekkis hirm, et kaldale jõudmisega võib probleeme tekkida. Sündmuskohale liikunud piirivalvurid eskortisid abivajajad Mehikoorma sadamasse ja soovitasid uuesti järvele minna alles siis, kui ilmaolud rahunenud on.

1. augustil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 49-aastane mees. Kontrollimise käigus tuvastasid piirivalvurid, et sõiduki armatuurlauale on kinnitatud kiirusemõõteseadet avastav või selle tööd häirida võimaldav seade. seade võeti ära ning mehel lubati koos sõidukiga lahkuda Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

31. juuli öösel tungisid neli tundmatut meesterahvast ja üks naine Kohtla-Järvel Keskallee tänaval kallale 35-aastasele naisele.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus
1. augustil kella 8 paiku varastati Paides Suur-Aia tänaval maja ees seisnud jalgratta korvist käekott koos mobiiltelefoni, tahvelarvuti ja rahakotiga. Kahju on 612 eurot.

Asja rikkumine ja hävitamine
31. juulil kella 23 paiku teatati politseile, et Väätsa vallas Reopalu külas Kase tänaval on lõhutud tee äärde pargitud veoauto klaas ja süüdatud salong. Kahju on selgitamisel.

Asja omavoliline kasutamine
Ööl vastu 29. juulit varastati Paides Vainu tänaval maja eest sõiduauto Ford. Sõiduk leiti hiljem Koigi vallast.

Pärnumaa

Vargused
1. augustil kella 9 paiku avastati, et Pärnus Tallinna maanteel on maja hoovist varastatud jalgratas Classic. Kahju on 250 eurot.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine
29. juulil kella 22 paiku löödi Valjala vallas omavahelise tüli käigus 60-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Vargus
22. juulil seni teadmata ajal varastati Muhu vallas Pädaste külas rannast paat Saka 440. Kahju on 1700 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.08.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.