Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 33. nädala eelinfo (2016-08-15 07:22:15)

Teisipäev, 16. august

· Veterinaar- ja Toiduametis toimub kohtumine seakasvatussektori esindajatega. Lisainfo: VTA kommunikatsioonijuht Kersti Valde-Komp, tel. 5343 5826

· 16.-19. augustini viibivad Eestis missioonil Euroopa Komisjoni veterinaareksperdid, et analüüsida seakatku tõkestamise võimalusi. Eksperdid kohtuvad visiidi käigus kõigi sigade Aafrika katku tõrjes osalevate ametkondade, jahimeeste ja põllumajandussektori esindajatega.

Kolmapäev, 17. august

· kell 12 avab minister Urmas Kruuse Maaeluministeeriumi suures saalis Tõnis Kindile pühendatud postmargi esitluse. Postmark antakse välja Riigikantselei ja Eesti Posti koostöös ning on osa postmargiseeriast "Eesti Vabariigi riigipead 1918-2018". Tõnis Kint on olnud Eesti riigipea ametis kõige pikemat aega, olles eksiilis peaminister presidendi ülesannetes aastatel 1970-1990. Aastatel 1953-1963 oli ta põllutööminister eksiilis.

Neljapäev, 18. august

· minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

Reede, 19. august

· AS Vireen nõukogu esimees, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb Väike-Maarjas toimuval AS Vireen nõukogu istungil.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.