Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pärnumaal selgitatakse välja parimate kutseoskustega politseinikud (2016-08-24 07:36:00)


Täna, 24. augustil algavad Pärnumaal Politsei- ja Piirivalveameti kutsemeisterlikkuse võistlused ja selgitakse välja parimate osksute ja teadmistega meeskond.

Võistluste peakorraldaja Lääne prefekt Kaido Kõplase sõnul nõuavad võistlused osalejatelt teadmisi, oskusi ja ka head meeskonnatööd. "Ülesanded on elulised ja otseselt politsei tööga seotud. Kuigi eelkõige on võistlus oskuste näitamise koht, saavad politseinikud ülesandeid lahendades alati ka uusi teadmisi, mida igapäevases töös rakendada," ütles Kõplas.

"Politseitööd hinnates läheb inimestele kõige enam korda ametnike suhtlemisoskus, hoolimine ja oskus abivajajat märgata. Sellepärast jälgivad kohtunikud kutsevõistlustel lisaks osalejate teadmistele ja vilumusele ka politseinike oskust olukordi inimlikult lahendada," rääkis Kõplas.

Võistlused algavad teadmiste testig a, järgneb isikutuvastamise ülesanne, vigursõit ja laskmisharjutus. Teise võistluspäeva alad on merepääste, avalik suhtlemine ja väljakutse lahendamine. Võistlused lõpetab kombineeritud teatevõistlus.

Võistlustel osalevad kõigi politseijaoskondade, prefektuuride ja kesküksuste esindajad. Lisaks PPA võistkondadele osalevad võistlustel väliskolleegid Lätist, Leedust, Soomest ning partnerasutuste meeskonnad Sisekaitseakadeemiast, Maksu- ja Tolliametist ning abipolitseinike seast. Kokku osaleb 33 meeskonda.

Politsei- ja Piirivalveameti kõiki töövaldkondi hõlmavad kutsemeisterlikkuse võistlused toimuvad teist aastat. Eelmisel aastal korraldas võistlusi Lõuna prefektuur ning kutsemeistrite tiitli sai Narva politseijaoskonna meeskond.

Võistluste kava:

24. august, Paikusel
12.00 Võistluste avamine

12.30 Teadmiste test, isikute tuvastamine, vigursõit, laskmine.

25. august, Varemurrus ja Pärlseljal

9.00 Merepääste, meediasuhtlus, väljakutse lahendamine,

17.00 Lõppvõistlus (teatevõistlus).

Võistluste lõpetamine

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 24.08.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.