Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 35. nädala eelinfo (2016-08-29 02:25:25)

Teisipäev, 30. september

- Keskkonnaminister Marko Pomerants ja ministeeriumi juhtkond kohtuvad Eesti Euroopa Liidu esinduse asejuhi Clyde Kulliga. Kohtumisel arutatakse Slovakkia eesistumisel Eestile prioriteetseid teemasid, Eesti eesistumise ettevalmistuse hetkeseisu ja Suurbritannia liidust lahkumise mõjusid keskkonna valdkonnas.

- Teisipäevast kolmapäevani toimub BALTFISH kohtumine, kus alustatakse 2017. aasta Läänemere kalapüügi kvoodiläbirääkimistega.



Kolmapäev, 31. august

- Algusega kell 11 toimub Keskkonnaameti Tartu kontoris (Aleksandri 14, Tartu) vooluveekogude tervendamise avatud taotlusvooru infopäev toetuse taotlejatele. Tegemist on struktuuritoetuste perioodi 2014-2020 Ühtekuuluvusfondi meetme "Kaitsealuste liikide ja elupaikade säilitamine ning taastamine" tegevusega "Vooluveekogude tervendamine".

- Algusega kell 15 toimub Iisaku maastikukaitseala moodustamise kavatsust tutvustav avalik arutelu Iisaku looduskeskuses Ida-Virumaal (Aia 10, Iisaku).



Neljapäev, 1. september

- Algusega kell 18 toimub Eesti Loodusmuuseumis selle sügise esimene Öökulli akadeemia. Loengutesarja hooaja avab Triinu Tõrv MTÜ-st Suurkõrv ning teemaks on nahkhiired. Juttu tuleb sellest, kes nahkhiired on ning milline on nende suhe inimesega. Öökulli akadeemias saab osaleda muuseumipiletiga.

Lisainfo saab aadressilt www.loodusmuuseum.ee

Reede, 2. september

- Reede, laupäeva ja pühapäeva õhtul korraldab Eesti Loodusmuuseum koostöös MTÜ-ga Suurkõrv kolm nahkhiireretke. Kell 21 algavatel nahkhiireretkedel uurime linnakeskkonda kui nahkhiirte elupaika lähemalt ning jalutame parkides ja uurime, milline on nahkhiire jaoks elamiseks hea park. Nahkhiire retki viib läbi Triinu Tõrv. Retkedele on vajalik eelregistreerimine kuna kohtade arv on piiratud.

Registreerimise kohta loe lähemalt: www.loodusmuuseum.ee

  • Algusega kell 15 toimub Viitna maastikukaitseala kaitsekorralduskava eelnõu avalik arutelu Kadrina vallavalitsuses Lääne-Virumaal (Rakvere tee 14, Kadrina).

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.