Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pärnusse kogunevad Eesti parimad päästjad ning tuletõrjesportlased (2016-08-29 12:31:04)


Augusti kahel viimasel päeval näeb Pärnus Eesti parimaid päästjaid ja tuletõrjesportlasi.

Pärnu Rannastaadionil, harjutusväljakul ning Jõulumäel toimuvad Eliitkomando 2016 võistlused ning paralleelselt ka Eesti meistrivõistlused tuletõrjespordis.

Päästealase kutsemeisterlikkuse võistlus Eliitkomando toimub sel aastal üheksandat korda. Tiitli eest astuvad võistlustulle 13 päästekomandot üle Eesti - Pärnu-Jaagupi, Sillamäe, Kehra, Rapla, Rakvere, Kohtla-Järve, Põltsamaa, Haapsalu, Annelinna, Nõmme, Tapa,

Põlva päästekomandod ning loomulikult ka eelmise aasta võitja, Eliitkomando 2015, Vändra päästekomando.

Tiitli püüdjatele on ettevalmistatud neli võistlusala, mis on soetud päästjate igapäeva tööga. Parimad selgitatakse välja tulekahju sündmuse lahendamises, liiklusavariile reageerimises, kombineeritud harjutuses ja operatiivsõiduki vigursõidus.

Uuendusena on sellel aastal ülesanne ka võistkonna esindajale ja selleks on intervjuu andmine meediale. Eliitkomando esimene võistlusala, tulekahju kustutamine algab kell 11 harjutusväljaku äärsel platsil.

Eesti meistrid tuletõrjespordis selgitatakse välja kahel alal. Vaatemängulist 4x100 teatejooksu on võimalik jälgida Pärnu uuel staadionil, mootorpumbaga hargnemist harjutusväljakul.

Esimene ala algab kell 10.45. Meistrivõistlusel osaleb ligi 100 tuletõrjesportlast.

Eliitkomando 2016 ja tuletõrjespordi Eesti meistrivõistlused avatakse kell 10 Pärnu Rannastaadionil.

Pealtvaatajatele on üritus tasuta. Ootame kõiki vaatama ja kaasa elama tublidele ning julgetele meestele! See on hea võimalus näha lähedalt päästjate igapäeva töö ilu ja valu nii-öelda rahuolekus.

Lisainfo võistluste kohta leiate Päästeameti Facebooki lehelt eraldi ürituse alt. Võistluste ajal kuvatakse eredamad hetked ja uudised Päästeameti Twitteri kontol.

Vaata 2015. aasta Eliitkomando videot SIIT

Allikas: Päästeameti 29. august 2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.