Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linna esindajad ja Eesti IKT-ettevõtjad lähevad USAsse e-Eestit tutvustama (2016-09-04 09:37:37)

Pühapäeval, 4. septembril sõidavad Tartu linna ning Eesti targa linna klastri ja Eesti IKT klastri esindajad ühisvisiidile Ameerika Ühendriikidesse. Delegatsiooni juhib Tartu linnapea Urmas Klaas. Visiidi käigus vahetatakse kogemusi e-valitsemise ja targa linna lahenduste valdkonnas, tutvustatakse Eesti ettevõtteid ning uuritakse nende võimalusi maailmaturul oma tooteid-teenuseid pakkuda.

22-liikmelisse Eesti delegatsiooni kuuluvad kaheksa IKT ja infrastruktuuri ettevõtte, Tartu ülikooli ja Tallinna tehnikaülikooli ning Tartu linna esindajad. Nädal aega kestva visiidi jooksul külastatakse Washingtoni, Salisbury ja New Yorki. Arvukatel kohtumistel on kõne all avaliku sektori vajadused erinevate targa linna lahenduste osas ning ostuprotsessid e-lahenduste tellimisel. Eesti ettevõtjad tutvuvad osalemisvõimalustega Maailmapanga ja ÜRO hangetel ning rahvusvaheliste abiorganisatsioonide arenguriikide abiprojektides.

Vastuvõtul Washingtonis Eesti Saatkonnas teeb e-valitsemise teemal ettekande Tartu linnapea Urmas Klaas ning seal toimub e-lahenduste teemaline paneeldiskussioon, kuhu oodatakse osalema ka Valge Maja esindajat.

Tartu sõpruslinnas Salisburys kohtutakse sealse linnavalitsusega ning kavas on arutelud avaliku sektori hankeprotsessidest targa linna lahenduste ostmisel. Eesti ettevõtjad tutvuvad Salisbury linna e-lahenduste võimaluste ja vajadustega. Kohtumisel New Yorgi linnavalitsusega on samuti kõne all innovaatilised lahendused kohalikus omavalitsuses.

Eesti delegatsioon korraldab reisi lõpus, 8. septembril New Yorgis asuvas Eesti Majas networking ürituse, kuhu on oodatud kõik targa linna huvilised.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse 04.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.