Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Laupäeval peetakse Tartus Maarjalaata (2016-09-06 14:11:13)

Laupäeval, 10. septembril kell 10 algab Tartu kesklinnas traditsiooniline Maarjalaat, kus kaubeldakse eestimaiste sügisandide, istikute, toidu ning rohke käsitööga. Raekoja platsil ja Küüni tänaval on väljas enam kui 360 kauplejat.


Tänavu 17. korda toimuv septembrikuine Maarjalaat on kauplejate seas endistviisi populaarne. Lisaks rohkelt esindatud käsitööle (kootud, heegeldatud ja puidust tooted, klaasikunst, keraamika, okstest punutised, tekstiil) on pakkumisel suures valikus kohalikku toitu ja sügisande.

Toidukraamist on müügil mett ja jõhvikaid, Peipsiääre sibulad, k üüslauk, tatra- ja astelpajutooteid, suitsulihatooted ja suitsukala, juustu- ja piimatooted, koduleib ja karaskid, põnevad hoidised. Rikkalikult on esindatud nii aia- kui ka metsasaadused. Kohal on mobiilne pagarikoda kohapeal küpsetatavate värskete saiakestega ja näha saab käsitsi värske õli pressimist.

Raekoja esisel laval kestab päev l äbi hoogne laadaprogramm, mille põhiesinejaks on Mooste lõõtsapunt. Lapsi tuleb rõõmustama Miku-Manni Lasteteater, kelle etendused toimuvad kell 12 ja 14. Lisaks laval toimuvale loovad laadameeleolu tänavamuusikuid.

Laat kestab Raekoja platsil, Küüni tänaval ja kaubamaja esises pargis kl 10-17.

Raelava kava:

11.00 Mooste lõõtsapunt
12.00 Miku-Manni Lasteteater
13.00 Mooste lõõtsapunt
14.00 Miku-Manni Lasteteater
14.30 Mooste lõõtsapunt

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 06.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.