Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib Viljandimaal kadunud Stevenit (2016-09-06 16:54:48)

Fotol: Steven
Politsei selgitab kolm nädalat tagasi Viljandimaal kodust lahkunud ja kadunuks jäänud 18-aastase Steveni asukohta.

Viimati nähti noormeest 15. augustil Tarvastu vallas kodus, kust ta pidi minema Võrru sõbra juurde. Tagantjärele on teada, et ta ei jõudnudki sinna. "Poiss on ka varem kodust lahkunud nii, et lähedastele on tema asukoht mõnda aega teadmata. Seepärast ei tekkinud esiti tema nüüdselgi eemalolekul suuri küsimusi. Samas nõnda kauaks ei ole ta seni ära jäänud," kirjeldas Viljandi piirkonnapolitseinik Silver Simuste.

Ta selgitas, et sõbrad ja tuttavad ei ole noormeest näinud ning välja lülitatud mobiiltelefon ei võimalda pikemat aega poisiga kontakti saada. "Politseile teadaolevalt vajab noormees oma tervisliku seisundi tõttu aegajalt kõrvalist abi ja järelevalvet. Seda saamata on suurem oht, et ta võib sattuda abitusse seisundisse. Sinnaotsa põhjustab veelgi suuremat muret kuuldus nagu soovinuks noormees lahkuda välismaale," rääkis piirkonnapolitseinik, kelle kinnitusel kontrollib politsei kõiki versioone, et poisi asukoht võimalikult kiiresti tuvastada.

Kodust lahkudes oli Stevenil seljas valget värvi pildiga särk, jalas tumedad dressipüksid ning hallid kõrgema säärega spordijalatsid. Noormees on umbes 190 cm pikk ja tuhkblondide juustega.

Kui keegi on Stevenit pärast 15. augustit näinud või teavad anda muud infot, mis selgitaks tema asukohta, palutakse sellest teada anda politsei infotelefonil 612 3000.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.09.2016 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.