Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-09-15 17:33:16)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 63 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 27 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kaheksa alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 301 väärtegu.

Piiril väljastati neli sisenemiskeeldu ning avastati kolm salakaubavedamise juhtumit ja üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. septembril teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval asuvas korteris lõi 31-aastane mees 28-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. septembril teatati, et Nõmmel Vabaduse puiesteel asuvas korteris põhjustas 49-aastane mees 58-aastasele naisele valu.

14. septembril teatati, et Kesklinnas Uue Maailma tänaval asuvas maja juures lõi 48-aastane mees 37-aastast naist ning tekitas talle tervisekahjustusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargused

13. septembril teatati, et Kesklinnas Tatari tänaval seisnud sõiduautost Kia varastati tahvelarvuti. Esialgne kahju on 1000 eurot.

14. septembril teatati, et Mustamäel Iva tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti ja sularaha. Esialgne kahju on 1308 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avalik korra raske rikkumine

14. septembril sai politsei teate, et Tartus Raekoja platsil lõi 37-aastane mees seal muusikat mänginud 88-aastast meest. Politsei toimetas mõlemad mehed juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda.

Juhtumid piiril

14. septembril teatasid Keskkonnainspektsiooni töötajad Mehikoorma piirivalvuritele, et Lämmijärvel on pilliroo ääres paat , milles olijad võivad paigaldada salavõrke. Piirivalvurid leidsid pilliroos peidust kolm meest, kes toimetati asjaolude väljaselgitamiseks Mehikoorma teenistusse. Keskkonnainspektsiooni töötajat tuvastasid, et mehed tegelesid röövpüügiga, lisaks tuvastasid piirivalvurid, et mehed ei olnud oma järvele väljumist registreerinud. Meestele määrati rahatrahvid.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. septembril tungiti Kiviõlis Viru tänaval kallale 33-aastasele mehele.

Vargused

14. septembril teatati politseile, et Narva-Jõesuus Nurme teel lõigati katki ja varastati aiavõrk pindalaga 48.2 ruutmeetrit. Kahju on 373 eurot.

14. septembril teatati politseile, et Lohusuu vallas Piilsi külas varastati kinnistult palkmaja seinad, sarikad ja pennid. Kahju on 5000 eurot.

14. septembril teatati, et Narvas Partisani tänaval murti sisse garaažiboksi ja varastati talverehvide komplekt ja tõstevahend. Kahju on 600 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
13. septembril seni teadmata ajal varastati Pärnus Suur-Jõekalda tänaval maja hoovist jalgratas Tunturi. Kahju on 800 eurot.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine
10. septembril kella 17 ajal löödi Raplas Tallinna maanteel asutuse ruumides 47-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.