Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-09-16 18:14:43)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 5 avaliku korra rasket rikkumistest ja 47 varavastast kuritegu, sealhulgas 3 röövimist ning 33 vargust (5 eluruumidest ja 1 sõidukitest). Registreeriti 8 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest. Tabati 15 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 310. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja 1 isik. Piiril registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 4 piirirežiimi rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

15. septembril teatati, et Sääse tänava korteris lõi joobes 40-aastane mees elukaaslast, 43-aastast naist, võttis naise telefoni ja isiktunnistuse ning lahkus kodust.

Kehaline väärkohtlemine

15. septembril teatati, et Punase tänava korteris löödi peretüli käigus 68-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 74-aastase mehe.

Vargus

15. septembril teatati, et Sadama tänaval pargitud sõidukist varastati riideid, alkoholi ja spordivarustust. Kahju on 2450 eurot.

Harjumaa

Röövimine

15. septembril teatati, et Maardu linnas Keemikute tänaval haarati 46-aastase naise kaelast kuldkett. Kahju on 400 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

Politseile teatati, et 11. septembril Maardu linnas Keemikute tänaval löödi meest ja võeti ära tema rahakott. Asjaolud on selgitamisel.

15. septembril teatati, et Viimsi vallas Muuga külas löödi peretüli käigus 61-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 61-aastase mehe.

Vargused

15. septembril teatati, et Rae vallas Jüri alevikus Tammiku tee kortermaja eest varastati jalgratas. Kahju on 450 eurot.

15. septembril teatati, et Kose vallas Tade külas varastati jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

15. septembril soovis Tallinna piiripunkti kaudu lennuga Kiievisse minna 1958. aastal sündinud Ukraina kodanik, kes ületas viisaga lubatud viibimisaega ja viibis Schengeni alal seadusliku aluseta seitse kalendripäeva, neist kaks päeva Eestis. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, sissesõidukeeldu ei kohaldatud. Naine lahkus lennuga Kiievisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

15. septembril sai politsei teate, et Kanepi vallas Hurmi külas varastati elektrikilp ja rikuti elektripaigaldis. Kahju on 216 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

15. septembril teatati politseile, et Elvas Kirde tänaval ründas 17-aastane alkoholi tarvitanud poiss kahte tuttavat ja samuti alkoholi tarvitanud 15-aastast tüdrukut ning põhjustas sellega neile füüsilist valu. Kannatanute vigastused fikseeriti traumapunktis.

14. septembril sai politsei teate, et Haaslava vallas Kurepalu külas ründas 60-aastane mees tuttavat 62-aastast naist. Naise vigastused fikseeriti traumapunktis. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

15. septembril kella 13.55 paiku sihtis alkoholijoobes 35-aastane mees Kundas Pargi tänaval stardipüstoliga pargis olnud noori. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Omastamine

15. septembril teatati, et Rakveres Tallinna tänaval asuvas kaupluses omastas 56-aastane naine kassast 450 eurot sularaha.

Ida-Virumaa

Röövimine

15. septembril teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel rööviti 79-aastaselt mehelt 40 eurot ja kuukaart. Kahju on 53 eurot. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

Juhtum piiril

15. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1961. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et tema viisa on kehtetu. Isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
14. septembril kella 17 ajal löödi Türil maja trepikojas omavahelise tüli käigus 78-aastast meest. Kahtlustatavana peeti kinni 68-aastane mees.

Pärnumaa

Vargused
10. septembril kella 19 paiku avastati, et Vändra vallas Võidula külas on majast varastatud rohulõikur Jonsered ja akulaadija Rawlink. Kahju on 250 eurot.

15. septembril kella 10 paiku avastati, et Tori vallas Muraka külas on majast varastatud tööriistu. Esialgne kahju on 940 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.