Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu ettevõtlusnädal õpetab suurelt mõtlema (2016-09-19 13:00:09)

Tänasest algab registreerimine 3.-8. oktoobril toimuva Tartu ettevõtlusnädala üritustele. Nädala eesmärk on tõsta ühiskonna ettevõtlusteadlikkust, jagada ettevõtjatele uusi teadmisi ja vahendada kasulikke kogemusi.


Selleaastase ettevõtlusnädala moto on "Mõtle suurelt!". Ambitsioonikate ärimudelite rakendamise näpunäidete kõrval tutvustatakse kavalaid m üügivõtteid ja rohkeid nupukaid lahendusi nii tootearenduses, ekspordis, müügis kui ka teistes valdkondades.

Tänavuse ettevõtlusnädala avakonverentsil, kus esinevad Sten Tamkivi, Alar Kolk, Ain Käpp, Mauri Abner, Peeter Viirsalu ja modereerib Kalev Kaarna, räägitakse sellest, kuidas väikses Eestis suurelt mõelda. Nädala jooksul toimuvad konkursid, näitused, seminarid, õpitoad, konverentsid ja infop äevad, korraldatakse õppemänge ja külastatakse ettevõtteid.

Tartu ettevõtlusnädala eesmärk on tutvustada ettevõtlust kui eluviisi, teadvustades ja tunnustades ettevõtja rolli linna arengus, julgustades inimesi tegutsema ettevõtlusega, soodustades linna ja ettevõtete vahelist koostööd ning innustades ettevõtlust noorte seas.

Ettevõtlusnädalat korraldatakse alates 2005. aastast. Iga aastaga on kasvanud nii pakutavate ürituste kui ka osalejate arv. Eelmisel aastal külastas Tartu ettevõtlusnädalat kokku ligi 4700 inimest, kellele pakuti üle 80 ettevõtluse teemalise ürituse.

Ettevõtlusnädala üritustele on oodatud kõik - alates õpilastest kuni tegutsevate ettevõtjateni. Nädalat koordineerib Tartu Linnavalitsuse ettevõtluse osakond.

Kõik ligi 80 Tartu ettevõtlusnädala üritust on osalejatele tasuta.



Allikas: Tartu Linnavalitsuse 19.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.