Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei otsib Tartus kadunuks jäänud 46aastast Margitit (2016-09-27 08:01:05)


Margit

Politsei teeb kindlaks 46aastase Margiti asukohta, keda viimati nähti ööl vastu laupäeva lahkumas ühest Tartu pubist.

Margitiga aega veetnud sõbrannad nägid naist viimati ööl vastu 24. septembrit kesköö paiku, kui ta üksinda pubist kodu poole lahkus. Koju ei ole naine paraku seniajani jõudnud. Naisega telefonitsi ühendust saada või tema asukohta positsioneerida ei saa, sest mobiiltelefoni jättis Margot enne pubisse minekut koju. Samamoodi jättis ta koju dokumendid ja pangakaardi.

Politsei suhtles Margiti lähedaste ning tuttavatega, kel kahjuks puudub täiendav info naise asukohast. Samuti ei andnud tulemust erinevate Margitiga seotud aadresside kontrollimine, kus ta viibida võinuks. Margiti isikukirjeldus jagati politseipatrullidele suurendamaks võimalust tuvastada tema asukoht jooksvate ringsõitude käigus. Lisaks koondab politsei taustainfot naise täpsema suhtlusringkonna ja varasemate käitumismustrite kohta. Politseile teadaolevalt on naisel varem esinenud riskikäitumist, mille tulemusel võib olla ohtu sattunud tema tervis või isegi elu.

Margit on umbes 160 cm pikk ja tumedate lühikeste lokkis juustega. Seljas oli tal musta värvi jope ning jalas tumedad püksid ning mustad kingad.

Kõigil, kel on infot Margiti asukohast, palutakse sellest teatada politseiuurija telefonil 7308745, 53301418 või hädaabinumbril 112.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.