Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2016-09-27 14:08:49)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 4 avaliku korra rasket rikkumist ning 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 33 vargust (7 eluruumidest ja 3 sõidukitest 3) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 23 alkoholijoobes ja 3 narkojoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 333. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld. Registreeriti 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

26. septembril teatati, et Kopli tänaval lõi tuttav 19-aastast noormeest.

26. septembril teatati, et Suur-Karja tänaval vägivallatseti 69-aastase mehe kallal. Politsei pidas kahtlustatavana kinni joobes 35-aastase mehe.

26. septembril teatati, et E. Vilde tee korteris löödi ühise alkoholitarbimise käigus triikrauaga 26-aastast meest.

Harjumaal oluliseid kuriteoteateid ei registreeritud.

Juhtum piiril

26. septembril saabus Tallinna piiripunkti lennureisiga Istanbulist 1978. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanik. Mehe Prantsuse Vabariigi Schengeni viisa hakkab kehtima alates oktoobrist. Seetõttu koostati mehel piiril väljastatud sisenemiskeeld ja ta viibib kuni tagasilennuni lennujaama non-Schengeni tsoonis.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. septembrilt teatati politseile, et Tartus Kaunase puiestee korterist on kuulda naisterahva karjumist. Politsei saabumisel keegi korteri ust ei avanud, mistõttu tuli see päästjate abiga maha võtta. Politsei tuvastas kohapeal, et 34-aastane mees ründas oma 40-aastast elukaaslast ja põhjustas sellega viimasele füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

26. septembril sai politsei teate, et Tartus Nurme tänaval ähvardas 54-aastane mees oma abikaasat füüsilise vägivallaga. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

Vargus

26. septembril sai politsei teate, et nädalavahetuse jooksul murti Tartus Rahu tänaval sisse korterisse ja varastati kõvaketas, fotokaamera Fujifilm ja sularaha. Kahju on täpsustamisel.

25. septembril teatati politseile, et Tartus Taara puiesteel murti rõduukse kaudu sisse korterisse ja varastati sularaha ning pangakaardid. Ukse lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

25. septembril sai politsei teate, et Valgas oru tänava korteris ründas 34-aastane mees tuttavat 43-aastast naist. Kannatanu toimetati haiglasse. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

Vargus

Politseile laekus teade, et 25. septembril varastati Tõlliste vallas Sooru külas puu otsa paigaldatud metsakaamera. Kahju on 480 eurot.

Võrumaa

Vargus

26. septembril murti Antslas Soo tänaval sisse aiaga piiratud territooriumile ja varastati mahutist 1035 liitrit diiselkütust. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

24. septembril teatati Luhamaa piirivalvuritele kahe kahtlustäratava mehe liikumisest Võrumaal Misso vallas. Mehed küsisid öömaja ning liikusid siis edasi Riia suunas. Piirivalvurid pidasid mehed kinni ning nad toimetati asjaolude selgitamiseks Luhamaa piiripunkti. Menetlustoimingute käigus selgitati, et meestest üks on Egiptuse ning teine Süüria kodanik, samuti tuvastati võimalik piiriületuskoht. 26. septembril andis Tartu halduskohus loa paigutada mõlemad mehed Harku kinnipidamiskeskusesse, kuni asjaolude äralangemiseni, kuid mitte kauemaks kui kaks kuud.

26. septembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale liinibuss. Bussis viibinud isikute kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et seal olnud 56-aastane mees ja 54-aastane naine olid Schengeni territooriumil viibinud seadusliku aluseta 31 päeva ning neist ühe Eestis. Mõlema isiku sõnul ei osanud nad viisapäevi õigesti arvestada ning kahetsesid juhtunut. Neile määrati rahatrahv ning nad lahkusid Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. septembril teatati, et Rakvere vallas Karitsa külas lõi ja tõukas 55-aastane mees 24-aastast noormeest. Selle tagajärjel tundis noormees füüsilist valu.

Vargus

26. septembril teatati, et Kundas Mäe tänaval asuvast kortermaja keldriboksist varastati kaks tööriista kohvrit. Kahju on 257 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. septembril teatati, et Narvas Viru tänaval asuvas elumajas lõi 35-aastane mees oma 29-aastast elukaaslast ja tekitas talle füüsilist valu. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Omastamine

26. septembril teatati, et Narvas Mõisa tänaval asuvas kaupluses omastati rahakott koos sularaha, pangakaartide ja dokumentidega. Kahju on 530 eurot.

Vargused

26. septembril teatati, et Narvas A. Daumani tänaval asuvast garaažiboksist varastati vara summas 330 eurot.

26. septembril teatati, et Kohtla-Järvel Kasteheina tänaval asuvast korterist varastati kuldesemeid, kaks mobiiltelefoni Samsung ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

26. septembril teatati, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuvast kortermaja keldrist varastati jalgratas. Kahju on 300 eurot.

26. septembril teatati, et Kohtla-Järvel Estonia puiesteel asuvast hoonest varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 275 eurot.

Juhtumid piiril

26. septembril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1980. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik oli Schengeni territooriumil ilma seadusliku aluseta viibinud neli päeva. Isikule määrati rahatrahv ja ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

19. septembril kella 17 paiku avastati, ei Vändra vallas Rae külas on talu majast varastatud toiduaineid, kõrvalhoonest muruniiduk Hehct ning hoovist alumiinium aiakäru. Kahju on 300 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.09.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.