Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 40. nädala eelinfo (2016-10-03 00:03:35)

Esmaspäev, 3. oktoober

· Esmaspäeval külastab Keskkonnaministeeriumi Baieri Liidumaa parlamendisaadikute delegatsioon.

· Keskkonnaameti nõunik Kaja Lotman osaleb esmaspäevast neljapäevani Valgevenes, Minskis Berni konventsiooni EMERALD võrgustiku tutvustuse lõpuseminaril, kus koolitab Valgevene, Moldova ja Gruusia looduskaitse valdkonna inimesi, kuidas peaks toimima üks korralik looduskaitse andmebaas.

· Keskkonnaameti nõunik Teet Koitjärv osaleb esmaspäevast kolmapäevani Belgias, Brüsselis toimuval rahvusvahelisel Euroopa Liidu õppusel EDREX DBX.

Teisipäev, 4. oktoober

· Algusega kell 10.30 toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a, Tallinn) EMAS keskkonnajuhtimissüsteemi ja Rohelise Kontori konverents. Rohelise Kontori süsteem on mõeldud organisatsioonidele, kes soovivad oma kontoritegevust tervislikumaks ja keskkonnahoidlikumaks muuta.

· Algusega kell 15 korraldab Keskkonnaamet valmimisjärgus oleva Kärasi looduskaitseala kaitsekorralduskava avalikkuse kaasamise koosoleku Lohusuu vabaajakeskuses (Avinurme tee 73, Lohusuu alevik, Ida-Virumaa).

· Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb presidendi õhtusöögil.

Kolmapäev, 5. oktoober

· Kolmapäeval toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis (Narva mnt 7a, Tallinn) arutelu huvigruppidega keskkonnamõju hindamise direktiivi ülevõtmise teemal. Kolmapäevasel üritusel tutvustatakse seadusesse lisanduvaid uusi põhimõttelisi norme ning normide esialgset paigutust terviktekstis.

Neljapäev, 6. oktoober

· Neljapäevast laupäevani toimub Palmse mõisas Lahemaa rahvuspargi 45. juubeliaasta raames rahvusvaheline konverents "Kogukonnad, kultuurmaastikud ja pärand". Konverents käsitleb kultuuripärandi ja kultuurmaastike jätkusuutlikkust, mille võtmeteguriks on kohalik kogukond ning säästev majandamine. Konverentsi avab Keskkonnaameti peadirektor Andres Onemar, õhtusel vastuvõtul peab tervituskõne ka keskkonnaminister Marko Pomerants.

· Algusega kell 18 on Eesti Loodusmuuseumi Öökulli akadeemias külas loodusfilmide režissöör ja loodusemees Remek Meel ning teemaks mäger Eesti looduses. Räägime lähemalt sellest, kuidas mägra elu Eestis uuritakse ning millised on selliste uurimiste tulemused ehk kes mäger üldse on.

Laupäev, 8. oktoober

· Laupäevast pühapäevani korraldab Keskkonnaamet Karula rahvuspargis noore looduskaitsja sügisseminari, kus on kavas kanuudelt vaadelda Mustjõe ja Koiva jõe äärseid pärandkooslusi, käia traditsioonilises suitsusaunas, katsetada kamajahu tegemist ja teha tutvust hobutööga kui osakesega Karula piirkonna kultuuripärandist.



Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.