Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 40. nädala eelinfo (2016-10-03 10:06:43)

Esmaspäev, 3. oktoober


· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, toiduohutuse osakonna juhataja Martin Minjajev ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu kohtuval Brüsselis Euroopa Komisjoni tervise ja toiduohutuse peadirektoraadi DG Sante asedirektor Ladislav Mikoga, et arutada Eesti EL eesistumisega seotud küsimusi.


Teisipäev, 4. oktoober


· 4.-5. oktoobrini toimub Sangastes põllumajanduskultuuride geneetilise ressursi komisjoni koosolek, kus arutatakse muu hulgas säilitussortide turustamise ja geenipankade andmehalduse küsimusi.


Neljapäev, 6. oktoober


·Minister Urmas Kruuse osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

· kell 12.30 toimub Maaeluministeeriumi väikeses saalis teadmussiirde komisjoni istung, kus antakse ülevaade teadmussiirde pikaajaliste programmide rakendamise hetkeseisust, mesindusprogrammi tegevustest ning nõutamisteenuste osutamise lepingu täitmisest. Komisjoni juhib toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai.

· kell 15 kohtub kalanduse ja välissuhete asekantsler Olavi Petron Maaeluministeeriumi väikses saalis Eesti Kala- ja Vähikasvatajate Liidu esindajatega. Kohtumisel on arutuse all "Eesti vesiviljeluse sektori arengustrateegia 2014-2020".

· kell 15.00 toimub Maaeluministeeriumis kohtumine Rahvusvahelise Mahepõllumajandusorganisatsioonide Föderatsiooni (IFOAM) Euroopa Liidu grupi president Eduardo Cuocoga. Kohtumisel on teemaks 2017. aastal Eestis toimuva Euroopa Mahepõllumajanduse kongressi ettevalmistus.


Reede, 7. oktoober

· toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ning teadus ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osalevad Eesti Piimandusmuuseumis toimuval kohtumisel Maaeluministeeriumi haldusalas olevate muuseumite esindajatega.

· kell 11 toimub ministeeriumi suures saalis Eesti lambakasvatuse arengukava töögrupi kohtumine, kus on arutusel arengukava koostamise hetkeseis. Keskkonnaameti esindaja teeb ülevaate kiskjakahjudega seonduvast.


Pühapäev, 9. oktoober


· 9. oktoobril antakse Leiburis avalöök 10.-14. oktoobrini Eestis esmakordselt toimuvale avatud toidutööstuste nädalale, kus suuremad toidutööstused kutsuvad kodumaise toidu sõpru endale külla tööstuste tegevusega tutvuma. Avatud tööstuste nädala raames on üle Eesti kokku avatud 18 toidutööstust ja seda veavad Maaeluministeerium, Eesti Toiduainetööstuse Liit ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda.

· 9.-10. oktoobrini külastab Eestit 16 Soome ajakirjanikku. Ajakirjanikud tutvuvad pressireisi käigus Eesti toidu ja toidukultuuriga ning külastavad Eesti toidusektori ettevõtteid.


Allikas: Maaeluministeeriumi teade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.