Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-10-06 15:46:37)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 78 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 35 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (kaks eluruumidest ja kaks sõidukitest) ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati üheksa alkoholi- ja viis narkojoobes juhti. Registreeriti 323 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu. Avastati kaks viisaeeskirja rikkumist ning üks salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. oktoobril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas kasiino toimus kahe naise vahel konflikt. Politseinikud toimetasid osapooled täpsete asjaolude väljaselgitamiseks jaoskonda.

5. oktoobril teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris lõi 55-aastane mees terava esemega 36-aastast meest käepiirkonda. Mõlemad mehed olid tarvitanud alkoholi. Kannatanu sai tervisekahjustusi, kuid arstiabi ei vajanud. Politseinikud pidasid vanema mehe kinni.

Vargused

5. oktoobril teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval seisnud sõiduautost Volkswagen varastati sülearvuti, kõlarid, tööriistad ja teisi esemeid. Esialgne kahju on 1654 eurot.

5. oktoobril teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval asuvast korterist varastati sülearvuti, peegelkaamera ja ehteid. Esialgne kahju on 2800 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril teatati, et Kehras L. Koidula tänava eramus kasvas kahe alkoholi tarvitanud mehe, 86-aastase ja 49-aastase mehe, tüli konfliktis, mille tagajärjel said mõlemad pooled tervisekahjustusi.

Vargus

5. oktoobril teatati, et Kloogal Järve teel asuvast korterist varastati sülearvuti, mobiiltelefon ja jalgratas. Esialgne kahju on 700 eurot.

Juhtum piiril

5. oktoobril saabus Istanbulist Tallinna lennujaama Türgi kodanik, kelle lühiajalise mitmekordse viisa viibimisaeg oli ületatud. Naisele koostati sisenemiskeeld ning ta ootab mitte-Schengen alal tagasilendu.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

5. oktoobril õhtul kella 18.30 teatas 61-aastane mees politseile, et Elvas Tartu maantee maja õuel on keegi kallale tunginud tema 87-aastasele kasuisale. Sündmuskohal kumbki meestest politseile juhtunu kohta adekvaatseid ütlusi anda ei osanud, lisaks tuvastas politsei, et mõlemad mehed on tarvitanud alkoholi. Väljakutsele sõitnud meedikut toimetasid kannatada saanud vanahärra TÜ Kliinikumi ravile. Juhtunust häirekeskust teavitanud mehe pidasid politseinikud aga kahtlustatavana kinni.

Vargused

Politseile teatati, et 28. septembril varastati Tartus Ropkamõisa tänava hambaraviasutuse puhkeruumist rahakotist 250 eurot sularaha.

Politseile teatati, et 29. septembri päeva jooksul varastati Alevi tänava hoovist Makita nurgasaag ja puidufrees. Vargusega tekitatud kahju on 535 eurot.

Valgamaa

Vargus

5. oktoobril murti Otepääl sisse õppe-spordibaasi kahte kuuri, kust varastati murutraktor John Deere ja registreerimata musta metallikvärvi krossiratas KTM. Vargusega tekitatud kahju on umbes 4500 eurot.

Ähvardamine

4. oktoobril kella 17 paiku teatas 48-aastane naine politseile, et Taheva vallas Lutsu külas ähvardab joobes naaber teda kurikaga. Sündmuskohale saabunud politseinikud selgitasid, et alkoholi tarvitanud 50-aastase mehe koer oli haukunud naaberaias toimunud liikumise peale ja see omakorda oli ärritanud napsust meest. Sellepeale oli mees väidetavalt haaranud kurika ning asunud sellega naabreid ähvardama. Asjaolude selgitamise käigus ilmnes, et keegi juhtunus siiski kannatada ei saanud. Väljakutsele reageerinud politseinikud toimetasid agressiivseks muutunud mehe arestimajja kainenema.

Juhtumid piiril

5. oktoobril avastasid piirivalvurid kahe inimese liikumise ajutise kontrolljoone lähedal. Piirivalvurid pidasid Värska vallas Verhulitsa külas kinni Eesti registreerimismärgiga sõiduauto Honda, mida juhtis Eesti Vabariigi kodanik, 28-aastane mees ning kaassõitja Eesti Vabariigis elav määratlemata kodakondsusega 36-aastane mees. Sõidukist avastati kuus kasti Valgevene maksumärgiga sigaretiga. Juhtumi uurimisega tegeleb edasi Maksu- ja Tolliamet.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris löödi 42-aastast naist.

Vargus

5. oktoobril teatati, et Narva-Jõesuus Aia tänaval asuvast hoonest varastati trimmer Stihl, elektritrell Husqvarna ja fotoaparaat Olympus. Kahju on 6110 eurot.

Juhtumid piiril

5. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1960. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil ilma seadusliku aluseta 72 päeva, neist kaks päeva Eesti Vabariigis. Isikule määrati rahatrahv ning kohaldati sissesõidukeeld üheksaks kuuks.

5. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1993. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel selgus, et isik viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta üheksa päeva, neist kõik päevad Eestis. Isikule määrati rahatrahv.

5. oktoobril saabus Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1976. aastal sündinud Vene Föderatsiooni kodanik, kellel puudus kehtiv viisa Schengeni territooriumile sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeeld ja isik suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Omavoliline sissetung

1.oktoobril kell 16.30 avastati, et Türil Koidula tänaval on majja tungitud ja toiduaineid varastatud.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril kell 16.30 hoiti Pärnus majas kaelast kinni 57-aastast naist. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.10.2016 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.