Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2016-10-25 22:11:22)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine, 36 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 26 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai surma kolm ja vigastada üks inimene. Tabati 15 alkoholi- ja üks narkojoobes juht. Registreeriti 266 väärtegu.

Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja üks inimene. Viisaeeskirja rikkumisi oli kaks ning riigipiiri ebaseaduslikke ületusi üks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

24. oktoobril teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel lõid kaks tundmatut meest 75-aastast meest ning tekitasid talle tervisekahjustusi.

Vargus

24. oktoobril teatati, et Kristiines Tulika tänaval asuvast kontorist varastati sülearvuti Lenovo. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Juhtum piiril
24. oktoobril varahommikul leiti Helsingi lennule suunduva Eesti kodanikku pagasist tsiviilkäibes keelatud külmrelv. Politseiametnikud võtsid relva ära ning koostasid mehele väärteoprotokolli.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

21. oktoobril varastati Räpinas Sülgoja külas lukustamata sõiduautost rahakott dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju on 3500 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

22. oktoobril kella 22 ajal sai politsei teate, et Ahjal Illimari tänava korteris oli sünnipäeva pidamise käigus tekkinud piduliste vahel tuli. Tüli käigus lõi 27-aastane mees tuttavat 25-aastast naist ja 29-aastast meest. Kannatanud arstiabi ei vajanud. Politsei saabumiseks oli lööja korterist lahkunud. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus

Politseile teatati, et 19. oktoobril varastati Tartus Riia tänava õppeasutuses valge Apple Iphone nutitelefon. Kahju on 340 eurot.

Valgamaa

Vargus

24. oktoobril teatati politseile, et öö jooksul on Valga linnas Võru tänaval sisse murtud ettevõtte ruumidesse, kust varastati erinevaid keevitusseadmeid ja tööriistu. Kahju on selgitamisel.

Võrumaa

Vargus

20. oktoobril teatati politseile, et Võrus Jüri tänaval on sisse murtud korterisse, kust varastati vanaaegne hõbepeeker, vanaaegset lauahõbedat, hõbe- ja kuldmündid ning sügavkülmik. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

24. oktoobril kella 14.10 ajal kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel 87-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 30 päeva seadusliku aluseta, neist 1 päeva Eestis. Isikule määrati rahatrahv ning kehtestati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

24. oktoobril kella 7.30 ajal peatasid piirivalvurid Alatskivi vallas Alatskivi-Varnja tee 2.kilomeetril kontrolliks kahtlase sõidustiiliga veoauto Scania. Sõiduki ja juhi kontrollimisel ilmnes, et 47-aastane mees oli autorooli istunud alkoholi tarvitanuna. Lisaks sellele tuvastasid piirivalvurid, et mehe veokil puudus nii liikluskindlustus kui ka tehnoülevaatus. Piirivalvurid kõrvaldasid ohtliku roolikeeraja juhtimiselt ning tema suhtes alustati menetlust.

24.oktoobri hommikupoolikul viisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse töötajad Võrus Olevi tänava lasteasutuse laiendus- ja ümberehitusobjektil läbi tegevusi seadusliku aluseta Eestis viibivate ja töötavate isikute ning tagaotsitavate isikute avastamiseks ja tabamiseks ning tööohutuse ja -tingimuste kontrollimiseks. Kokku kontrolliti 18 juriidilist isikut ja 54 füüsilist isikut. Kontrolli käigus Eestis seadusliku aluseta viibivaid ja tagaotsitavaid isikuid ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

24. oktoobril murti Rakveres Näituse tänaval korterisse, kust varastati sülearvuti, paadimootor, kummipaat, mootorsaag, akutrell, raha ja autovõti. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Röövimine

24. oktoobril teatati politseile, et Narvas Mõisa tänaval rööviti vägivalda kasutades 37-aastaselt mehelt isikutunnistus, pangakaart, mobiiltelefon ja käekell. Kahju on 101 eurot.

Vargused

24. oktoobril teatati politseile, et Narvas Rahu tänaval murti sisse kortermaja keldriruumi ja varastati 4 autorehvi. Kahju on 360 eurot.

24. oktoobril teatati politseile, et Jõhvis Kaasiku tänaval murti sisse keldrisse, kust varastati kaks jalgratast, alkoholi ja talverehvide komplekt. Kahju on 1080 eurot.

Juhtum piiril

24. oktoobril saabusid Narva-1 piiripunkti riiki sisenevale suunale 1970. aastal ja 1972. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanikud, kelle kontrollimisel selgus, et nendel puuduvad vajalikud dokumendid, mis õigustaksid riiki sisenemist. Isikud suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

23. oktoobril kella 4 paiku löödi Albu vallas Albu külas Männi tänaval 20-aastast meest.

Omavoliline sissetung

23. oktoobril kella 14 paiku tungiti Koigi vallas Koigi külas Aasa tänaval omavoliliselt korterisse. Kahtlustatavana peeti kinni 28-aastane mees.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. oktoobril löödi Sindi linnas Supeluse tänaval korteris 49-aastast meest. Teo arvatav toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.